Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Η υπόσχεση της ευτυχίαςΚωδικός: 978-960-6715-69-3Έτος έκδοσης: 2008Συγγραφέας: Cartwright, JustinΕκδοτικός οίκος: ΠΑΠΥΡΟΣ ΕΚΔΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣΗνωμένο Βασίλειο, Μεγάλη Βρετανία, Μυθοπλασίες: ειδικές μορφές

Η υπόσχεση της ευτυχίας
Tιμή Καταλόγου:18.91
Έκπτωση:74%
Τελική Τιμή:4.90€

(. . .) Στην άνετη πορεία της από την Οξφόρδη μέχρι το Ινστιτούτο Κουρτό και τον οίκο δημοπρασιών Christie`s, η «Τζούτζου» έφτασε στο απόγειο των φιλοδοξιών που έχει η μεσαία αστική τάξη για τα παιδιά της. Μια κοπέλα που δείχνει να έχει ζήσει σε μια κατάσταση προπατορικής αθωότητας -«πιστεύει στην ομορφιά και στην ευτυχία», όπως λέει ο Τσάρλι- η Τζούτζου είναι το επίκεντρο κάθε οικογενειακής τρυφερότητας και έγνοιας. Με τη δραματική πτώση της από την κατάσταση της χάριτος, κλονίζεται το έρεισμα της `Υπόσχεσης της ευτυχίας`, τραντάζοντας τα θεμέλια όλων εκείνων που οι Τζαντ θεωρούν πολύτιμα και παρασύροντάς τους, ιδιαίτερα τον Τσαρλς, σε μια κατάσταση συναισθηματικής παράλυσης. (. . .)


[Απόσπασμα από το κείμενο της εισαγωγής της έκδοσης]

Κατάσταση: ΜΕΤΡΙΑ
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 421
Τίτλος πρωτότυπου: The Promise of Happiness
Θέματα: Ηνωμένο Βασίλειο, Μεγάλη Βρετανία, Μυθοπλασίες: ειδικές μορφές
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα