Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

ΨέμαΚωδικός: 978-960-6715-68-6Έτος έκδοσης: 2008Εκδοτικός οίκος: ΠΑΠΥΡΟΣ ΕΚΔΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣΙσπανία, Μυθοπλασίες: ειδικές μορφές

Ψέμα
Tιμή Καταλόγου:24.34
Έκπτωση:80%
Τελική Τιμή:4.90€

Η ανθρωπολόγος Ισαβέλ Γκαρθία Λούνα έχει ταξιδέψει στον μισό πλανήτη μελετώντας τις τελετουργίες του θανάτου. Τώρα όμως ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσει τον δικό της «θάνατο». Για τον κόσμο η Ισαβέλ σκοτώθηκε σε δυστύχημα. Στην πραγματικότητα κρύβεται κάπου στη ζούγκλα της Γουατεμάλας και είναι ζωντανή με όλη τη σημασία της λέξης. Πίσω στη Βαρκελώνη, τα παιδιά και ο άντρας της ετοιμάζονται να σκορπίσουν στη θάλασσα τη στάχτη μιας άλλης γυναίκας. Ωστόσο, η Ισαβέλ εκμεταλλεύεται το λάθος για να βάλει σε τάξη αλήθειες και ψέματα πάνω στα οποία στήριξε μια ολόκληρη ζωή. Η κόρη της Σερένα μεγάλωσε ακούγοντας από τον πατέρα της ιστορίες για τον θρυλικό παππού Σιμόν, τη ναυμαχία των νησιών Φορμίγες, τον εξόριστο ποιητή Λι Πο, τη μυστηριώδη Ρωσίδα. . . Τώρα πια, με τη μητέρα να θεωρείται νεκρή και τον πατέρα να χάνει σταδιακά τη μνήμη του, η Σερένα ξεμπερδεύει με σχολαστικότητα ένα κουβάρι από κίβδηλες αναμνήσεις, ευφάνταστες και παραπλανητικές ιστορίες που διαμόρφωσαν τον οικογενειακό της μύθο. Κι ενώ η Σερένα καταγράφει τις οικογενειακές «αλήθειες» για να τις περισώσει από τη λήθη, στην άλλη άκρη της γης η Ισαβέλ συνειδητοποιεί ότι το παρελθόν και την αλήθεια είναι αδύνατον να τα γνωρίσουμε. Αυτό που πάντα μαθαίνουμε είναι μόνο η αφήγησή τους. Ένα μυθιστόρημα που υμνεί τη μαγική δύναμη των λέξεων.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Κατάσταση: ΚΑΛΗ