Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Η ονειρική ζωή του ΣουχάνοφΚωδικός: 978-960-6715-35-8Έτος έκδοσης: 2008Συγγραφέας: Grushin, OlgaΕκδοτικός οίκος: ΠΑΠΥΡΟΣ ΕΚΔΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣΗ.Π.Α., Μυθιστορήματα

Η ονειρική ζωή του Σουχάνοφ
Tιμή Καταλόγου:19.27
Έκπτωση:80%
Τελική Τιμή:3.90€

(. . .) Εδώ και χρόνια, ο Ανατόλι Σουχάνοφ προσανατολίζει τη σοβιετική τέχνη μακριά από τις διεφθαρμένες επιδράσεις της Δύσης, λογοκρίνει καλλιτέχνες και καταδικάζει κινήματα που υπηρετούν τον καπιταλισμό. Ως κριτικός τέχνης απέκτησε την αμέριστη αποδοχή των συντρόφων του, την ασφάλεια της θέσης ενός ανώτερου κρατικού υπαλλήλου και μια ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή. Ο Σουχάνοφ έχει ξεχάσει πως κάποτε ήταν ένας ταλαντούχος πρωτοποριακός ζωγράφος. Παλιότερα δημιουργούσε τέχνη, σήμερα τη λογοκρίνει. Καθώς η περεστρόικα αλλάζει τις αυστηρές δομές του Κρεμλίνου, ο τέλειος κόσμος του Σουχάνοφ κλονίζεται. Απωθημένες εικόνες και μνήμες έρχονται να ταράξουν τα θεμέλια της επιτυχημένης ζωής του. Παράξενα όνειρα εισβάλλουν στην πραγματικότητα και απειλούν να καταστρέψουν όσα κατέκτησε θυσιάζοντας τα νεανικά καλλιτεχνικά του οράματα.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Κατάσταση: ΚΑΛΗ
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 408
Τίτλος πρωτότυπου: The Dream Life of Sukhanof
Θέματα: Η.Π.Α., Μυθιστορήματα
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα