Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Πειραιάς ΒαθύςΚωδικός: 978-960-499-242-3Έτος έκδοσης: 2018Συγγραφέας: Χαριτόπουλος, ΔιονύσηςΕκδοτικός οίκος: ΤόποςΛογοτεχνικά δοκίμια, Μυθιστορήματα, λιμάνι, Μανιάτικα, μυστήρια, Πειραιάς, φόνοι, Χαριτόπουλος

Πειραιάς Βαθύς
Tιμή Καταλόγου:13.50
Έκπτωση:50%
Τελική Τιμή:6.80€

Όλα αυτά έγιναν. Έγιναν κι άλλα που δεν θα μάθουμε ποτέ.
Είναι κόσμος υπόγειος. Όσοι ξέρουν δεν μιλάνε.
Κι όσοι μιλάνε δεν ξέρουν.

Το παρελθόν του Πειραιά είναι βαρύ. Στις αθηναϊκές εφημερίδες αναφερόταν με δέος: «Η πόλις των φρικτών εγκλημάτων», «Το βασίλειον του τρόμου», «Το λιμάνι της παρανομίας» κ.ά.

Ο Διονύσης Χαριτόπουλος καταδύεται στον βυθό του μεγάλου Λιμανιού και φέρνει στην επιφάνεια τον σκληρό και βίαιο κόσμο του, μέσα από πραγματικά γεγονότα, όπως ακριβώς συνέβησαν, χωρίς μύθους και ωραιοποιήσεις.

Στη σκοτεινή εποχή του Πειραιά, κυριαρχούσαν η βία και το έγκλημα. Αν ήσουν άοπλος, ήσουν ξεγραμμένος. Ακόμα και οι πιο φιλήσυχοι πολίτες κοιμόντουσαν με το πιστόλι κάτω από το μαξιλάρι, γιατί νταήδες, συμμορίες, σωματέμποροι, λυμαίνονταν την πόλη, σκότωναν και σκοτώνονταν μεταξύ τους.

Ένα ανθολόγιο τρόμου και αίματος.

 

Κατάσταση: ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 240
Θέματα: Λογοτεχνικά δοκίμια, Μυθιστορήματα, λιμάνι, Μανιάτικα, μυστήρια, Πειραιάς, φόνοι, Χαριτόπουλος
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα
Κοινό: Γενικά/εμπόριο