Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Στην κόρη μου, στη Γαλλία...Κωδικός: 978-960-410-241-9Έτος έκδοσης: 2002Συγγραφέας: Keating, Barbara & Keating, StephanieΕκδοτικός οίκος: ΩΚΕΑΝΙΔΑΚένυα, Γαλλικά, Μυθοπλασίες: ειδικές μορφές

Στην κόρη μου, στη Γαλλία...
Tιμή Καταλόγου:17.20
Έκπτωση:19%
Τελική Τιμή:13.90€

Ο Ρίτσαρντ Κίρουαν κληροδοτεί πεθαίνοντας ένα μεγάλο μέρος της περιουσίας του στην άγνωστη κόρη του τη Σολάνζ. Η οικογένειά του που μέχρι το θάνατό του δεν ήξερε πως είχε κι άλλο παιδί, αλλά και η ίδια η Σολάνζ, στη Γαλλία, όπου ζει με τον άνθρωπο που θεωρεί πατέρα της και τον αγαπάει πολύ, συνθλίβονται από το βάρος της αλήθειας. Κανείς δεν μπορεί να αποσιωπήσει πια το μυστικό που αποκαλύφθηκε. Τα παιδιά του Ρίτσαρντ Κίρουαν ρωτάνε τη μητέρα τους, ενώ η Σολάνζ, αφού η μητέρα της έχει πεθάνει, ζητά από τη γιαγιά της να της μιλήσει για το παρελθόν. Έτσι αρχίζει να ξετυλίγεται η ιστορία τεσσάρων οικογενειών, που η ηρωική τους αντίσταση κατά τον Β? Παγκόσμιο Πόλεμο, οι έρωτες και τα πάθη τους ξεπέρασαν τα σύνορα και τις πολιτισμικές διαφορές στον πόλεμο και αργότερα στην ειρήνη.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Κατάσταση: ΚΑΛΗ
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 581
Τίτλος πρωτότυπου: To my daughter in France...
Θέματα: Κένυα, Γαλλικά, Μυθοπλασίες: ειδικές μορφές
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα