Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Ο εχθρός του ΘεούΚωδικός: 978-960-274-798-8Έτος έκδοσης: 2004Συγγραφέας: Cornwell, Bernard, 1944-Εκδοτικός οίκος: ΨΥΧΟΓΙΟΣΗνωμένο Βασίλειο, Μεγάλη Βρετανία, Ιστορική περιπέτεια, Μυθοπλασίες: ειδικές μορφές

Ο εχθρός του Θεού
Tιμή Καταλόγου:19.40
Έκπτωση:18%
Τελική Τιμή:15.90€

«Μίλησέ μου για τον ακριβό μας Αρθούρο», λέει η Ιγκρέιν, «για την τελευταία και μεγαλύτερή μας ελπίδα, το βασιλιά μας που Ποτέ Δεν Έγινε Βασιλιάς, τον Εχθρό του Θεού και τη μάστιγα των Σαξόνων». Η μάχη στο Λαγκ Βέιλ τελειώνει με θριαμβευτή τον Αρθούρο. Τα βασίλεια της Βρετανίας είναι πλέον ενωμένα, ο θρόνος του βασιλιά Μόρντρεντ ασφαλής, και η όμορφη Γκουίνεβιρ πρόκειται να φέρει στον κόσμο το παιδί του Αρθούρου, του αδιαμφισβήτητου ηγέτη της χώρας - ενός ηγέτη χωρίς θρόνο. Ο Αρθούρος, όμως, έχει ξεχάσει τους θεούς και στη Βρετανία επικρατεί χάος. Ο σοφός Μέρλιν πιστεύει ότι για να επανέλθει η τάξη πρέπει να συγκεντρωθούν τα δεκατρία ιερά αντικείμενα της Βρετανίας. Ο Ντέρβελ, ο πιστός πολεμιστής του Αρθούρου, παρασύρεται από τις δολοπλοκίες του βασιλιά Λάνσελοτ και τα σχέδια του Βρετανού πολέμαρχου ανατρέπονται. . . Μετά το ``Βασιλιά του Χειμώνα``, έρχεται το δεύτερο μέρος της Τριλογίας του Βασιλιά Αρθούρου, ένα μυθιστόρημα ακόμη πιο δυνατό και συναρπαστικό.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Κατάσταση: ΚΑΛΗ
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 450
Τίτλος πρωτότυπου: Enemy of God
Θέματα: Ηνωμένο Βασίλειο, Μεγάλη Βρετανία, Ιστορική περιπέτεια, Μυθοπλασίες: ειδικές μορφές
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα