Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Ο σταυρός των ιπποτώνΚωδικός: 978-960-8202-86-3Έτος έκδοσης: 2004Συγγραφέας: Καλογεράτος, ΕρωτόκριτοςΕκδοτικός οίκος: Σύνολο - ΠερίπλουςΜυθοπλασίες: ειδικές μορφές

Ο σταυρός των ιπποτών
Tιμή Καταλόγου:18.00
Έκπτωση:12%
Τελική Τιμή:15.90€

Στο βυθό του μαγευτικού κόλπου του Μύρτου, στην Κεφαλονιά βρίσκεται σήμερα ένας θησαυρός, χαμένος κατά τη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου. Ο Σταυρός των Ιπποτών θεωρείται ως το κλειδί του μυστηρίου για ν? ανακαλυφθεί. Μια σειρά ενδιαφερόμενοι, από το γραφείο του «στρατηγού» στα γραφεία της ΕΥΠ, τους «συνήθεις υπόπτους» της πλατείας Εξαρχείων, κάποιους πρώην ναζί από τη Γερμανία αλλά και τις Μυστικές οργανώσεις του Ισραήλ εμπλέκονται και συμπλέκονται σ` ένα ανελέητο κυνηγητό και μια σειρά δολοφονίες πρώην ανώτατων αξιωματικών της Ες-Ες, σήμερα υπερηλίκων. Στο γραφικό Κεντ της Αγγλίας όμως βρίσκεται ο «Μυστικός Δείπνος», ένας αλλόκοτος πίνακας του πρώην λοχαγού των ναζί Ματίας Ράικαρντ. Μα κανείς δεν του δίνει σημασία. . .


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Κατάσταση: ΚΑΛΗ
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 242
Θέματα: Μυθοπλασίες: ειδικές μορφές
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα