Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Το λουλούδι του θερμοκηπίουΚωδικός: 978-960-410-629-5Έτος έκδοσης: 2011Συγγραφέας: Riley, LucindaΕκδοτικός οίκος: ΩΚΕΑΝΙΔΑΙρλανδία, Μυθιστορήματα, Μυθοπλασίες: ειδικές μορφές

Το λουλούδι του θερμοκηπίου
Tιμή Καταλόγου:19.90
Έκπτωση:20%
Τελική Τιμή:15.90€

Όταν ήταν μικρή η Τζούλια είχε περάσει πολλά ωραία παιδικά χρόνια στο κτήμα του Γουόρτον Παρκ, όπου ο παππούς της φρόντιζε το θερμοκήπιο με τα εξωτικά λουλούδια. Το κτήμα και το αρχοντικό του το έχει πρόσφατα κληρονομήσει ο χαρισματικός Κιτ Κρόφορντ, κι εκεί η Τζούλια ζητάει παρηγοριά όταν μια καταιγίδα διαλύει την οικογένειά της. Τότε, μέσα από τα απομεινάρια της ζωής του παππού της βγαίνει στο φως ένα παλιό ημερολόγιο. Σε ποιον ανήκε; Και γιατί ο παππούς της το κρατούσε κρυμμένο τόσα χρόνια; Η μόνη που ξέρει την αλήθεια είναι η γιαγιά της. Η παραμυθένια ιστορία της θα μεταφέρει τους δύο νέους πίσω στη δεκαετία του `40 και θα τους ταξιδέψει από τη Βρετανία στην εξωτική Ταϊλάνδη, από το κοσμοπολίτικο Λονδίνο στα παζάρια της Μπανγκόκ, από τη γαλήνια ζωή στα πλούσια αρχοντικά της Αγγλίας στη δίνη ενός` πολέμου, που μαζί με τον έρωτα σημάδεψαν δραματικά τη μοίρα δύο οικογενειών.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Κατάσταση: ΚΑΛΗ
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 666
Τίτλος πρωτότυπου: Hothouse Flower
Θέματα: Ιρλανδία, Μυθιστορήματα, Μυθοπλασίες: ειδικές μορφές
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα