Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Το αστέρι της ΒαβυλώναςΚωδικός: 978-960-450-825-9Έτος έκδοσης: 2005Συγγραφέας: Wood, BarbaraΕκδοτικός οίκος: BELL / ΧΑΡΛΕΝΙΚ ΕΛΛΑΣΗ.Π.Α., Μυθιστορήματα

Το αστέρι της Βαβυλώνας
Tιμή Καταλόγου:7.20
Έκπτωση:28%
Τελική Τιμή:5.20€

Η Αιγυπτιολόγος Κάντις Άρμστρονγκ ειδοποιείται ξαφνικά ότι ο παλιός της μέντορας, ο καθηγητής Τζον Μάστερς, βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση μετά από ένα σοβαρό ατύχημα και ζητάει να τη δει. Αλλά όταν σπεύδει κοντά του, αυτό που καταφέρνει μόνο να της πει είναι «βρες το αστέρι της Βαβυλώνας». Τι είναι το αστέρι της Βαβυλώνας; Τι είχε ανακαλύψει ο καθηγητής λίγο πριν το περίεργο ατύχημα που προκάλεσε το θάνατό του; Η Κάντις, μαζί με τον γιο του καθηγητή, τον ντετέκτιβ Γκλεν Μάστερς, βρίσκονται μπροστά σ` ένα σκοτεινό γρίφο. Και τα μοναδικά στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους είναι μια αρχαία επιγραφή σε μια άγνωστη γλώσσα και το κλειδί μιας τραπεζικής θυρίδας. . . Η αναζήτηση της αλήθειας θα τους οδηγήσει από το Λος Άντζελες στη Δαμασκό κι από κει σ` ένα έρημο νησί της Σκοτίας. Και αποκρυπτογραφώντας τις προφητείες του Νοστράδαμου, τις ιστορίες των κονκισταδόρ και των σταυροφόρων, θα βρεθούν στα ίχνη μιας πανίσχυρης μυστικής αδελφότητας που η γέννησή της χάνεται στα βάθη του αρχαίου κόσμου. . .


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Κατάσταση: ΚΑΛΗ
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 480
Τίτλος πρωτότυπου: Star of Babylon
Θέματα: Η.Π.Α., Μυθιστορήματα
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα