Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Το σπίτι στην ΠύληΚωδικός: 978-960-450-964-5Έτος έκδοσης: 2009Συγγραφέας: DeMille, NelsonΕκδοτικός οίκος: BELL / ΧΑΡΛΕΝΙΚ ΕΛΛΑΣΗ.Π.Α., Μυθιστορήματα

Το σπίτι στην Πύλη
Tιμή Καταλόγου:9.90
Έκπτωση:30%
Τελική Τιμή:6.90€

Ο Τζον Σάτερ είχε να πατήσει το πόδι του στην Χρυσή Ακτή από τότε που η γυναίκα του, η όμορφη, αριστοκρατική Σούζαν, σκότωσε τον εραστή της, τον αρχιμαφιόζο Φρανκ Μπελαρόσα. Για τρία χρόνια γύριζε τον κόσμο με το ιστιοφόρο του, κι ύστερα κατέληξε στο Λονδίνο προσπαθώντας να ξεχάσει και να ξαναφτιάξει την ζωή του. Τώρα, δέκα χρόνια μετά, επιστρέφει εκεί μόνο και μόνο για ν? αποχαιρετήσει την ετοιμοθάνατη Έθελ, που βρισκόταν από παλιά στην υπηρεσία της οικογένειας. Εγκαθίσταται στο σπίτι της, στην πύλη του Στάνχοπ Χολ, του πατρικού της Σούζαν, που έχει κι εκείνη επιστρέψει πρόσφατα στην Χρυσή Ακτή. Η συνάντησή τους είναι αναπόφευκτη και οι αναμνήσεις δεν αργούν να ξυπνήσουν. Η έντονη έλξη που νιώθουν ο ένας για τον άλλον πυροδοτεί ξανά το πάθος που τους ένωνε κάποτε. (. . .)


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Κατάσταση: ΚΑΛΗ
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 760
Τίτλος πρωτότυπου: Τhe Gate House
Θέματα: Η.Π.Α., Μυθιστορήματα
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα