Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Η Βαβυλωνιακή Σύγχυση των ΛέξεωνΚωδικός: 978-960-01-1669-4Έτος έκδοσης: 2014Συγγραφέας: Brecht, Bertolt, 1898-1956Εκδοτικός οίκος: Gutenberg - Γιώργος & Κώστας ΔαρδανόςΠοίηση μεμονωμένων ποιητών, Μπερτολτ, Μπρεχτ

Η Βαβυλωνιακή Σύγχυση των Λέξεων
Tιμή Καταλόγου:28.86
Έκπτωση:51%
Τελική Τιμή:14.00€

Ο Μπέρτολτ Μπρεχτ είναι συγγραφέας από παλιά γνωστός και πολύ αγαπητός στη Ελλάδα. Τα πεντακόσια ποιήματα της παρούσας ανθολογίας, που δημοσιεύονται κατά χρονολογική σειρά εμφανίσεως, παρέχουν μιαν ευκρινέστατη εικόνα όλου του ποιητικού έργου του. Παρουσιάζονται ποιήματα που είναι ήδη γνωστά (σε νέα, εννοείται, μετάφραση) και λυρικές συνθέσεις του που είναι "άγνωστες" ακόμα στη γλώσσα μας. Τα εδώ διαλεγμένα κοινωνικά, πολιτικά, ερωτικά, σατιρικά και παιδικά ποιήματα και τραγούδια έρχονται να τονίσουν την προσωπικότητα του δημιουργού τους, που το έργο του όχι μόνο σημάδεψε την εποχή του, αλλά και τον έχει ήδη αναδείξει σε κλασικό συγγραφέα παγκοσμίως.

Κατάσταση: ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 682
Θέματα: Ποίηση μεμονωμένων ποιητών, Μπερτολτ, Μπρεχτ
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα