Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Ο παραβάτης της 7ης εντολήςΚωδικός: 978-960-517-038-7Έτος έκδοσης: 1970Συγγραφέας: Christie, Agatha, 1890-1976Εκδοτικός οίκος: ΛυχνάριΗνωμένο Βασίλειο, Μεγάλη Βρετανία, Αστυνομικά & Μυστηρίου, Μυθοπλασίες: ειδικές μορφές

Ο παραβάτης της 7ης εντολής
Tιμή Καταλόγου:6.50
Έκπτωση:8%
Τελική Τιμή:6.00€

Στο Σαιντ Μαίρη Μηντ, αυτό το ήσυχο και ειρηνικό χωριουδάκι, όπου όλοι τρέφουν ο ένας για τον άλλον, μόνο συμπάθειες και τρυφερά αισθήματα, ο συνταγματάρχης Πρόθερο συγκεντρώνει όλο το μισό και την αντιπάθεια. Ακόμα και ο εφημέριος του χωριού, κάποια Τετάρτη μεσημέρι, παρατήρησε πως όποιος σκότωνε τον συνταγματάρχη, θα έκανε. . . μια θεάρεστη πράξη. Κάτι παρόμοιο θα έλεγε και η Λέτις, η κόρη του συνταγματάρχη. Έτσι, όταν ο εφημέριος βρίσκει τον Πρόθερο νεκρό, ο κύκλος των υπόπτων είναι τόσο ευρύς που θα φέρει σε απόγνωση τον αστυνόμο Σλακ, που κάνει τη διαπίστωση πως ένα σωρό άνθρωποι επιθυμούσαν το θάνατό του. Η μις Μαρπλ, αυτή η αμίμητη γεροντοκόρη, που έχει τη συνήθεια να παρακολουθεί από το ορμητήριό της με ένα ζευγάρι κιάλια τα πουλιά και τους ανθρώπους, μπορεί να είδε ή να ξέρει κάτι, μα σίγουρα κάποια θεωρία θα έχει να `ξεφουρνίσει` που θα φέρει σε πραγματική απόγνωση το δράστη καθώς θα βλέπει να αποκαλύπτεται. . .


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Κατάσταση: ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 183
Τίτλος πρωτότυπου: The Murder at the Vicarage
Θέματα: Ηνωμένο Βασίλειο, Μεγάλη Βρετανία, Αστυνομικά & Μυστηρίου, Μυθοπλασίες: ειδικές μορφές
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα