Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Όνειρα από γυαλίΚωδικός: 978-960-378-726-6Έτος έκδοσης: 2001Συγγραφέας: Baricco, AlessandroΕκδοτικός οίκος: Εκδόσεις ΠατάκηΙταλία, Μυθιστορήματα, Μυθοπλασίες: ειδικές μορφές

Όνειρα από γυαλί
Tιμή Καταλόγου:11.60
Έκπτωση:23%
Τελική Τιμή:8.90€

Μια γωνιά της Ευρώπης, το 19ο αιώνα. Μια μικρή φανταστική και αληθοφανής πόλη. Τα όνειρα του κυρίου Ράιλ και τα χείλη της κυρίας Ράιλ. Το παραμύθι των πρώτων τρένων. Ένας άνθρωπος που ακούει το άπειρο. Ένα παιδί που φοράει το πεπρωμένο του. Η μαγεία του Crystal Palace, τεράστιας κατασκευής από γυαλί. Η ασυνήθιστη ζωή του Έκτορος Ορό, ιδιοφυούς και χαμένου αρχιτέκτονα. Κάποιος που σκοτώνει από κούραση, εκείνοι που τραγουδούν μια μόνο νότα σ` ολόκληρη τη ζωή τους, αυτή που παντρεύτηκε έναν άντρα που δεν υπάρχει πια, εκείνος που πέθανε από θαυμασμό, εκείνος που κάθε μέρα μάθαινε ένα πράγμα, αλλά ένα πράγμα μόνο. Ρινίσματα Ιστορίας και ποταμοί ιστοριών. Όλα σ` ένα βιβλίο με θεαματική δομή και γραφή. Ένα βιβλίο που επαναφέρει την απόλαυση ν` ακούς σπουδαίες αφηγήσεις και την πίστη ότι μπορούν κάποιοι να τις αφηγηθούν ακόμα.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Κατάσταση: ΚΑΛΗ
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 269
Τίτλος πρωτότυπου: Castelli di rabbia
Θέματα: Ιταλία, Μυθιστορήματα, Μυθοπλασίες: ειδικές μορφές
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα