Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Το ωραιότερο βιβλίο του κόσμουΚωδικός: 978-960-8397-21-7Έτος έκδοσης: 2007Συγγραφέας: Schmitt, Eric - EmmanuelΕκδοτικός οίκος: OperaΓαλλία, Διηγήματα

Το ωραιότερο βιβλίο του κόσμου
Tιμή Καταλόγου:14.90
Έκπτωση:55%
Τελική Τιμή:6.70€

Μια εξηντάχρονη γυναίκα με πιάνει αγκαζέ [...] Το χαμόγελό της ξεχειλίζει καλοσύνη. Αδύνατον να αντισταθώ σ` αυτές τις μαβιές ίριδες... Την ακολουθώ μέχρι το παράθυρο του μεγάρου, που επιτρέπει να θαυμάσει κανείς την κατάφωτη Μόσχα.
`Θέλετε να σας δείξω το ωραιότερο βιβλίο του κόσμου;`
`Εμένα, που διατηρούσα ακόμα την ελπίδα να το γράψω εγώ, έρχεστε να μου πείτε πως είναι πολύ αργά; Με σκοτώνετε. Είστε σίγουρη; Το ωραιότερο βιβλίο του κόσμου;`
`Ναι. Ακόμα κι αν άλλοι μπορούν να γράψουν ωραία, αυτό είναι το ωραιότερο.`

Οκτώ αφηγήσεις, οκτώ γυναίκες, οκτώ ιστορίες αγάπης. Από την πωλητριούλα ώς την αμείλικτη δισεκατομμυριούχο, από την μπλαζέ τριαντάρα ώς τη μυστηριώδη ξυπόλυτη πριγκίπισσα, περνώντας από διφορούμενους συζύγους, δειλούς εραστές και μανάδες που τους στέρησαν τις κόρες, ο Ερίκ-Εμανουέλ Σμιτ δημιουργεί μια τρυφερή πινακοθήκη καθημερινών (και γι` αυτό μοναδικών) ηρωίδων, που αναζητούν την προ-σωπική τους ευτυχία.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Κατάσταση: ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 197
Τίτλος πρωτότυπου: Odette Toulemonde (et autres histoires)
Θέματα: Γαλλία, Διηγήματα
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα