Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Ανδρέας ΛεντάκηςΚωδικός: 978-960-01-1290-0Έτος έκδοσης: 2009Συγγραφέας: Μπουζάκης, ΣήφηςΕκδοτικός οίκος: Gutenberg - Γιώργος & Κώστας ΔαρδανόςΕλλάδα, Ιστορία : θεωρία και μέθοδοι

Ανδρέας Λεντάκης
Tιμή Καταλόγου:39.80
Έκπτωση:65%
Τελική Τιμή:13.90€

Το Ίδρυμα Πολιτισμού και Εκπαίδευσης «Ανδρέας Λεντάκης» στεγάζεται στην οδό Ασωμάτων 47 στον Κεραμικό και προεδρεύεται από τη σύζυγο του Έφη Λεντάκη. Ιδρύθηκε το 1999 με στόχο να διασώσει και να διαδώσει την πολύτιμη πνευματική και πολιτική παρακαταθήκη του Ανδρέα Λεντάκη καθώς και να δημιουργήσει ένα φυτώριο νέων ανθρώπων που θα εμφορείται από τις αξίες και τα ιδανικά τα οποία πρέσβευε και εξέπεμπε με τη ζωή του ο ξεχωριστός αυτός άνθρωπος. Το Ίδρυμα έχει να επιδείξει μια εξαιρετική πλούσια και πολύπλευρη δραστηριότητα. Ο καθηγητής Σήφης ΜΠΟΥΖΑΚΗΣ κατάγεται από το Ρέθυμνο της Κρήτης. Τελείωσε την Παιδαγωγική Ακαδημία Ηρακλείου και στη συνέχεια έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στη Γερμανία (Πανεπιστήμιο Ηeidelberg). Από το 1986 είναι καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Πατρών. Ασχολείται με θέματα Ιστορίας Εκπαίδευσης και Συγκριτικής Παιδαγωγικής. Σ` αυτές τις γνωστικές περιοχές έχει δημοσιεύσει άρθρα σε ελληνικά και ξένα περιοδικά και έχει συμμετάσχει με ανακοινώσεις σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια. Είναι συγγραφέας πολλών επιστημονικών βιβλίων και διευθυντής δύο επιστημονικών σειρών στις εκδόσεις Gutenberg με τίτλο «Μελέτες - Τεκμήρια Ιστορίας Εκπαίδευσης» και «Συγκριτική Παιδαγωγική. Επίσης είναι πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Ιστορικών της Εκπαίδευσης και μέλος της Επιστημονικής Επιτροπής της Κυπριακής Κυβέρνησης για την αναμόρφωση των αναλυτικών προγραμμάτων των σχολείων Γενικής Εκπαίδευσης της Κύπρου.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Κατάσταση: ΚΑΛΗ
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 613
Θέματα: Ελλάδα, Ιστορία : θεωρία και μέθοδοι
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα