Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Τα ταξίδια του ΤαφΚωδικός: 978-618-03-0865-5Έτος έκδοσης: 2017Συγγραφέας: Martin, George Raymond RichardΕκδοτικός οίκος: ΜΕΤΑΙΧΜΙΟΦαντασία

Τα ταξίδια του Ταφ
Tιμή Καταλόγου:17.70
Έκπτωση:65%
Τελική Τιμή:6.20€

Η ΜΟΙΡΑ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΛΑ ΧΕΡΙΑ? Ή ΜΗΠΩΣ ΟΧΙ;
Ο Χάβιλαντ Ταφ είναι ένας τίμιος έμπορος του διαστήματος που αγαπάει τις γάτες. Πώς γίνεται λοιπόν, ανάμεσα στους χειρότερους εγκληματίες του σύμπαντος, να καταλήξει αυτός ο περήφανος ιδιοκτήτης του τελευταίου λειτουργικού διασπορέα, αυτού του πανίσχυρου σκάφους της θρυλικής Γήινης Αυτοκρατορίας; Όπως και να ?χει, το ισχυρότερο όπλο του γαλαξία βρίσκεται σε καλά χέρια ? χέρια που τώρα διαθέτουν την ικανότητα να μεταλλάσσουν και να κλωνοποιούν το γενετικό υλικό χιλιάδων πλασμάτων, εξωγήινων και μη.  
Έχοντας αυτό τον μοναδικό εξοπλισμό στη διάθεσή του, ο Ταφ ταξιδεύει από πλανήτη σε πλανήτη, προσφέροντας τη βοήθειά του στους αποίκους? επ? αμοιβή φυσικά. Ορδές θαλάσσιων τεράτων, ένας πλανήτης εθισμένος στην αναπαραγωγή, ένας δικτάτορας που μολύνει τον πληθυσμό με λοιμούς για να πετύχει τους σκοπούς του? Σε καθεμία από αυτές τις περιπτώσεις, το μόνο που χωρίζει τους ανθρώπους από την καταστροφή είναι η επινοητικότητα του Ταφ καθώς και η φήμη του ως ανθρώπου με ακέραιο χαρακτήρα, σ? ένα σύμπαν γεμάτο καθάρματα.

Ένα πλούσιο μείγμα χιούμορ, περιπέτειας, συμπόνιας και όλων αυτών των πραγμάτων που δίνουν αξία στην ανθρώπινη ύπαρξη.
Analog

Κατάσταση: ΚΑΛΗ
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 608
Τίτλος πρωτότυπου: Tuf Voyaging
Θέματα: Φαντασία
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα