Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Ο τελευταίος στεναγμός του ΜαυριτανούΚωδικός: 978-960-274-172-6Έτος έκδοσης: 1999Συγγραφέας: Rushdie, Salman, 1947-Εκδοτικός οίκος: ΨΥΧΟΓΙΟΣΙνδία, Μυθοπλασίες: ειδικές μορφές

Ο τελευταίος στεναγμός του Μαυριτανού
Tιμή Καταλόγου:19.36
Έκπτωση:64%
Τελική Τιμή:6.90€

Ο μεγαλύτερος συγγραφέας της Βρετανίας, ο Σαλμάν Ρούσντι, ύστερα από εφτά χρόνια σιωπής, επανέρχεται μ` ένα καινούργιο βιβλίο που είναι η αποθέωση της φαντασίας, το μεγάλο γεγονός της χρονιάς! «Η ιστορία μου είναι η ιστορία της πτώσης ενός αριστοκράτη, εμένα, του Μοράες Ζογκόιμπι, του αποκαλούμενου Μαυριτανού. Εμένα που υπήρξα ο μοναδικός κληρονόμος της τεράστιας επιχείρησης μπαχαρικών της δυναστείας του Κοτσίν. Είναι η ιστορία της καταστροφής μου από την ίδια τη μητέρα μου, την Αουρόρα, που υπήρξε η μεγαλύτερη καλλιτέχνις της εποχής της». Η Αουρόρα, πανέμορφη σαν τη ροδοδάχτυλη αυγή, περίφημη στην Ινδία για τα πλούτη της, την εκπληκτική ομορφιά της και το μοναδικό ταλέντο της στη ζωγραφική, ερωτεύεται κεραυνοβόλα τον Αβραάμ και τον οδηγεί στον υμέναιο ενώπιον του Θεού αλλά όχι και ενώπιον των ανθρώπων. Το τελευταίο και καλύτερο μυθιστόρημα του Σαλμάν Ρούσντι είναι ένας αριστουργηματικός, ένας τεράστιος πίνακας ζωγραφικής που στον καμβά του αποτυπώνεται το ανθρώπινο μεγαλείο και η αχρειότητα. Είναι ένα έπος, ένα ρομαντικό ποίημα, ένα μαγικό παραμύθι, είναι όλα αυτά μαζί και κάτι πιο σημαντικό: ένα αισιόδοξο μήνυμα προς τον άνθρωπο.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Κατάσταση: ΚΑΛΗ
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 552
Τίτλος πρωτότυπου: The Moors Last Sigh
Θέματα: Ινδία, Μυθοπλασίες: ειδικές μορφές
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα