Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Της νεκρής πριγκίπισσαςΚωδικός: 978-960-7213-03-7Έτος έκδοσης: 1999Συγγραφέας: MOURAD KENIZEΕκδοτικός οίκος: ΩΚΕΑΝΙΔΑΓαλλία, Μυθοπλασίες: ειδικές μορφές

Της νεκρής πριγκίπισσας
Tιμή Καταλόγου:17.16
Έκπτωση:42%
Τελική Τιμή:10.00€

Θα μπορούσε να είναι παραμύθι, αλλά είναι μια αληθινή ιστορία, που αρχίζει το 1918 στην Κωνσταντινούπολη. `Είναι η ιστορία της μητέρας μου, της πριγκίπισσας Σέλμα, που γεννήθηκε σ` ένα παλάτι της Ισταμπούλ`, γράφει η συγγραφέας. `Θέλησα να καταλάβω ποια ήταν η μητέρα μου. Ρωτώντας όσους τη γνώρισαν, ανατρέχοντας σε ιστορικά βιβλία, στις εφημερίδες της εποχής και στα διάσπαρτα αρχεία της οικογένειας, προσπάθησα να αναπαραστήσω τα διάφορα πλαίσια της ζωής της και να ξαναζήσω ό,τι έζησε. Τελικά, για να την πλησιάσω ακόμα περισσότερο, για να την ξαναβρώ, εμπιστεύθηκα τη διαίσθηση και τη φαντασία μου`.
Σπάνια ένα βιβλίο συνδυάζει τόσο άμεσα την καρδιά με την Ιστορία. Η Κενιζέ Μουράτ κατορθώνει να δώσει απίθανη ζωντάνια και αμεσότητα στους ήρωες της, δημιουργώντας μορφές δυνατές και βαθιά συγκινητικές.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Κατάσταση: ΚΑΛΗ