Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Πώς να βελτιώσεις τη σχέση σουΚωδικός: 978-960-453-442-5Έτος έκδοσης: 2008Συγγραφέας: Katz, Bernie & Munching, Philip VanΕκδοτικός οίκος: ΨΥΧΟΓΙΟΣΟ εαυτός, το εγώ, ταυτότητα, προσωπικότητα

Πώς να βελτιώσεις τη σχέση σου
Tιμή Καταλόγου:16.84
Έκπτωση:23%
Τελική Τιμή:12.90€

Κάθε σοβαρή σχέση περνά από δύσκολα στάδια. Ποια είναι η διαφορά ανάμεσα σ` εκείνες που ανθούν και σ` αυτές που βαλτώνουν και χρεοκοπούν; Ο Φίλιπ βαν Μάντσινγκ και ο Μπέρνι Κατζ αποκαλύπτουν ότι ο καλύτερος τρόπος για να προβλέψετε που θα οδηγηθεί η δική σας σχέση είναι ένα μικρό ταξίδι στο παρελθόν. Αρκετά πίσω στο παρελθόν. Το βιβλίο `Πώς να βελτιώσεις τη σχέση σου` θα σας βοηθήσει να βρείτε απαντήσεις ακόμα και για τις πιο περίπλοκες απορίες συναισθηματικού χαρακτήρα, σ` ένα μέρος που δεν φαντάζεστε: στον καθρέφτη. Είτε δημιουργήσατε μια νέα σχέση είτε είστε παντρεμένοι εδώ και χρόνια, μέσω αυτού του βιβλίου θα ανακαλύψετε πόσο σημαντικό ρόλο έπαιξε στην αισθηματική σας ζωή η συμπεριφορά των γονιών σας απέναντί σας, επηρεάζοντας τις επιλογές σας, καθώς και τα πρότυπα συμπεριφοράς που ακολουθείτε, ενώ θα μπορέσετε να περιορίσετε τις συγκρούσεις με το σύντροφό σας, ώστε να επιστρέψετε στις καλές, συναισθηματικά, εποχές. (. . .)


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Κατάσταση: ΚΑΛΗ
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 349
Τίτλος πρωτότυπου: Actually, it is Your Parents Fault
Θέματα: Ο εαυτός , το εγώ , ταυτότητα , προσωπικότητα
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα