Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Η άλγεβρα της αιώνιας δικαιοσύνηςΚωδικός: 978-960-274-839-8Έτος έκδοσης: 2005Συγγραφέας: Roy, ArundhatiΕκδοτικός οίκος: ΨΥΧΟΓΙΟΣΙνδία, Η.Π.Α., Πολιτική και κυβέρνηση, Ανάπτυξη της οικονομίας και τις αναδυόμενες οικονομίες

Η άλγεβρα της αιώνιας δικαιοσύνης
Tιμή Καταλόγου:7.93
Έκπτωση:13%
Τελική Τιμή:6.90€

Όσοι έχουν γοητευτεί από το όραμα της Αρουντάτι Ρόι για την Ινδία θα ανακαλύψουν στις σελίδες του βιβλίου αυτού συγκλονιστικά σκίτσα της κοινωνίας της, όπου οι ζωές των πολλών θυσιάζονται για τις ανέσεις των λίγων. Με σαρωτικό λόγο, η συγγραφέας των βιβλίων ``Ο Θεός των μικρών πραγμάτων`` και ``Η αξία της ζωής`` τα βάζει με τις μεγάλες ψευδαισθήσεις για την πρόοδο της Ινδίας: την κατασκευή των μεγάλων φραγμάτων, που οδήγησαν στις μαζικές μετακινήσεις εκατομμυρίων απλών ανθρώπων, καθώς και την απόκτηση πυρηνικών όπλων. Με πάθος και φλόγα, μας καλεί να μη μείνουμε απαθείς σε όσα ολέθρια συμβαίνουν στο όνομα της ανάπτυξης και της ασφάλειας, αλλά να ορθώσουμε σθεναρά το ανάστημά μας και να ενώσουμε τις φωνές μας με τη δική της.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Κατάσταση: ΚΑΛΗ
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 375
Τίτλος πρωτότυπου: The Algebra of Infinite Justice
Θέματα: Ινδία, Η.Π.Α., Πολιτική και κυβέρνηση, Ανάπτυξη της οικονομίας και τις αναδυόμενες οικονομίες
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα