Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Το πυρ το εξώτερονΚωδικός: 978-960-306-526-5Έτος έκδοσης: 2006Συγγραφέας: Child, Lincoln & Preston, DouglasΕκδοτικός οίκος: ANUBISΗ.Π.Α., Μυθιστορήματα

Το πυρ το εξώτερον
Tιμή Καταλόγου:28.00
Έκπτωση:43%
Τελική Τιμή:15.90€

Σε μια πολυτελή έπαυλη του Χάμπτον, ο ειδικός πράκτορας του FBI Πέντεργκαστ ανακαλύπτει το θύμα ενός ανατριχιαστικού εγκλήματος. Το απανθρακωμένο πτώμα του διάσημου τεχνοκριτικού Τζέρεμι Γκρόουβ, με ένα σταυρό να του στιγματίζει το στήθος, εντοπίζεται πίσω από την κλειδαμπαρωμένη πόρτα της σοφίτας. Το καμένο αποτύπωμα μιας οπλής στο πάτωμα και η οσμή από θειάφι φέρνουν στο νου τη θρυλούμενη φρίκη που περιμένει όσους κάνουν συμφωνία με το Διάβολο. Ο Πέντεργκαστ και οι αστυνομικοί Βίνσεντ ντ` Αγκόστα και Λόρα Χέιγουορντ ενώνουν για άλλη μια φορά τις δυνάμεις τους και χτενίζουν τη Νέα Υόρκη με την ελπίδα να ανακαλύψουν μια λογική εξήγηση: ότι ο δολοφόνος δεν είναι παρά ένας άνθρωπος. (. . .) Με την αγωνία να παγώνει το αίμα και με τη γνωστή σχολαστική εμμονή των συγγραφέων στη λεπτομέρεια, το «Πυρ το Εξώτερον» είναι η πιο αγωνιώδης και η πιο συναρπαστική περιπέτεια του περίφημου πράκτορα Πέντεργκαστ μέχρι σήμερα.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Κατάσταση: ΚΑΛΗ
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 699
Τίτλος πρωτότυπου: Brimstone
Θέματα: Η.Π.Α., Μυθιστορήματα
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα