Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

ΣΟΥΠΕΡΚΡΑΧΚωδικός: 978-960-586-071-4Έτος έκδοσης: 2015Συγγραφέας: Cunningham, DarrylΕκδοτικός οίκος: ΚΡΙΤΙΚΗGraphic novels, Οικονομικά, Διεθνής οικονομία

ΣΟΥΠΕΡΚΡΑΧ
Tιμή Καταλόγου:18.00
Έκπτωση:65%
Τελική Τιμή:6.30€

Κόμικ για την οικονομική κρίση;;; ΝΑΙ.

Από τον καταξιωμένο Darryl Cunningham! Ακολουθώντας τον μπαίνουμε στα άδυτα της πρόσφατης χρηματοπιστωτικής κρίσης, ανιχνεύοντας τις ρίζες της οικονομικής κατάρρευσης. Έτσι, με απλό και κυρίως διασκεδαστικό τρόπο μαθαίνουμε βήμα βήμα τα γεγονότα που οδήγησαν τον κόσμο στην οικονομική ύφεση.

Ο Cunningham ξεκινάει με το πορτρέτο της ¶υν Ραντ, που υπήρξε οπαδός του φιλελευθερισμού και μέντορας του ¶λαν Γκρίνσπαν. Δείχνει πώς οι νεοσυντηρητικοί σφετερίστηκαν τη δημόσια συζήτηση περί οικονομίας, ανοίγοντας τον δρόμο στην κυριαρχία των αγορών, με τους φτωχούς, όπως πάντα, να πληρώνουν τα λάθη των πλουσίων.

Συγχρόνως προσεγγίζει και την ψυχολογική βάση των πολιτικών μας επιλογών, διερωτώμενος γιατί μας είναι τόσο δύσκολο να αλλάξουμε κατεύθυνση ? ακόμα κι όταν βλέπουμε πως τα μέτρα που εφαρμόζονται δεν λειτουργούν αποτελεσματικά.

Κατάσταση: ΚΑΛΗ
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 240
Τίτλος πρωτότυπου: Supercrash
Θέματα: Graphic novels, Οικονομικά , Διεθνής οικονομία
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα