Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Διάγνωση: ΑυτισμόςΚωδικός: 978-960-344-079-6Έτος έκδοσης: 2009Συγγραφέας: Grandin, Temple & Scariano, Margaret M.Εκδοτικός οίκος: Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα (ΔΟΛ)Διαταραχές λόγου και θεραπεία

Διάγνωση: Αυτισμός
Τελική Τιμή:11.00€

Η ανάγνωση αυτού του βιβλίου θα είναι συναρπαστική. Η συγγραφέας αφηγείται μια αληθινή ιστορία, εξαιρετικά ασυνήθιστη, η οποία από πολλούς θα θεωρηθεί ως απλό μυθιστόρημα. (. . .) Απ? όσο ξέρω, αυτό είναι το πρώτο βιβλίο που έχει γραφτεί από έναν αυτιστικό, που έχει αναρρώσει. Ο αναγνώστης μοιράζεται την περιπέτεια της ανάπτυξης και εξέλιξης ενός εξαιρετικά μειονεκτικού παιδιού, που φαινόταν να προορίζεται για μόνιμο ιδρυματισμό, σε μια δραστήρια, παραγωγική και σεβαστή ενήλικη, παγκόσμια γνωστή στον τομέα της, ως αυθεντία. Η δυνατότητα της Τεμπλ να μεταδίδει στον αναγνώστη τα πιο βαθιά αισθήματα και τους φόβους της, καθώς και η ικανότητά της να εξηγεί τις διανοητικές της διαδικασίες, θα δώσουν στον αναγνώστη μια ξεκάθαρη εικόνα του αυτισμού που λίγοι έχουν καταφέρει να επιτύχουν. (. . .)


[Απόσπασμα από το κείμενο του προλόγου]

Κατάσταση: ΚΑΛΗ
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 213
Τίτλος πρωτότυπου: Emergence
Θέματα: Διαταραχές λόγου και θεραπεία
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα