Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Μισίμα ή το όραμα του κενούΚωδικός: 978-960-264-035-7Έτος έκδοσης: 1991Συγγραφέας: Yourcenar, Marguerite, 1903-1987Εκδοτικός οίκος: ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΗΒιογραφία: λογοτεχνική

Μισίμα ή το όραμα του κενού
Tιμή Καταλόγου:13.14
Έκπτωση:47%
Τελική Τιμή:6.90€

Ο Γιούκιο Μισίμα είναι ένας μεγάλος Ιάπωνας συγγραφέας. Είναι σαράντα τριών ετών. Με πλούσιο έργο. Παγκόσμια αναγνώριση. Στις 24 Νοεμβρίου του 1970 αυτοκτονεί. Έχει προετοιμάσει με σχολαστική προσοχή τον θάνατο του, η αυτοκτονία του γίνεται κατά τα παραδοσιακά πρότυπα, με διάνοιξη της κοιλίας που ακολουθείται από αποκεφαλισμό, το χαριστικό χτύπημα από το χέρι ενός φίλου. Ένας μεγάλος συγγραφέας της Δύσης, η Γιουρσενάρ, αναλύει σ' αυτό το δοκίμιο τους ψυχολογικούς μηχανισμούς ενός μεγάλου συγγραφέα της Ανατολής. Η ανάλυση της αρθρώνεται σε σημεία της ζωής και του έργου του, πλαίσιο η Ιαπωνία των σαμουράι, των καμικάζι και των πανίσχυρων μεταπολεμικών τραστ. (ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ)

Κατάσταση: ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 114
Τίτλος πρωτότυπου: Michima ou la vision du vide
Θέματα: Βιογραφία: λογοτεχνική
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα