Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

CONAN - ΕΠΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΚΥΚΛΟΥ - Ο ΠΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΕΛΕΦΑΝΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ (ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ)Κωδικός: 9789606231209Έτος έκδοσης: 2019Συγγραφέας: Thomas, RoyΕκδοτικός οίκος: ANUBISCOMICS ΕΛΛΗΝΙΚΑ

CONAN - ΕΠΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΚΥΚΛΟΥ - Ο ΠΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΕΛΕΦΑΝΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ (ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ)
Tιμή Καταλόγου:21.90
Έκπτωση:55%
Τελική Τιμή:9.90€

Επιστρέφουμε στην Υβοριανή Εποχή και στο διάσημο ηρώα που ξεπήδησε από τη φαντασία του R. E. Howard, τον Κόναν τον Κιμμέριο.
Οι κορυφαίοι δημιουργοί Roy Thomas, John Buscema, Pablo Marcos και Alfredo Alcala ανέλαβαν να μεταφέρουν τα κατορθώματα του ακατάβλητου Βάρβαρου στο χώρο της ένατης τέχνης, αναζωογονώντας το θρύλο του και βοηθώντας τον να αποκτήσει καινούργιους θαυμαστές.
Σε αυτόν τον τόμο θα βρείτε επτά από τις σπουδαιότερες ιστορίες, που είχαν δημοσιευτεί για πρώτη φορά στη σειρά "Τα Χρονικά του Θρυλικού Ηρώα".
Ανάμεσά τους "Ο Πύργος του Ελέφαντα", "Οι Άνθρωποι του Μαύρου Κύκλου" και "Μια Μάγισσα θα Γεννηθεί", περιπέτειες-σταθμοί στη σταδιοδρομία ενός από τους πιο σημαντικούς χαρακτήρες της Λογοτεχνίας του Φανταστικού - του ενός και μοναδικού Κόναν! (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

 

Κατάσταση: ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ
Σελίδες: 352