Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Η Μεγάλη ΑνατροπήΚωδικός: 978-960-569-847-8Έτος έκδοσης: 2018Συγγραφέας: Lewis, MichaelΕκδοτικός οίκος: Εκδόσεις ΠαπαδόπουλοςΟικονομικά, Συμπεριφορική χρηματοοικονομική

Η Μεγάλη Ανατροπή
Tιμή Καταλόγου:19.90
Έκπτωση:65%
Τελική Τιμή:6.90€

Μετά το Μεγάλο σορτάρισμα, ο συγγραφέας των best seller Michael Lewis επιστρέφει με μια αληθινή ιστορία για μία από τις σπουδαιότερες συνεργασίες στην ιστορία της επιστήμης, που οδήγησε στο Νόμπελ Οικονομικών 2002 και κατόρθωσε να αλλάξει την ίδια την αντίληψή μας περί πραγματικότητας.

Σαράντα χρόνια πριν, οι ψυχολόγοι Daniel Kahneman και Amos Tversky γράφουν μια σειρά από μελέτες οι οποίες ανατρέπουν όλες τις μέχρι τότε υποθέσεις σχετικά με τη διαδικασία λήψης αποφάσεων. Παρά τις διαμετρικά αντίθετες προσωπικότητές τους, οι δύο επιστήμονες σφυρηλατούν μια δυνατή φιλία και μια εποικοδομητική συνεργασία, το αποτέλεσμα της οποίας άνοιξε νέους ορίζοντες στη μελέτη των συμπεριφορικών οικονομικών, έφερε επανάσταση στην αναλυτική των Μεγάλων Δεδομένων και οδήγησε σε νέες προσεγγίσεις στη διαδικασία λήψης των κυβερνητικών αποφάσεων.

Ο Michael Lewis κατορθώνει σε αυτό το βιβλίο όχι μόνο να εξηγήσει σύνθετες έννοιες με απλό τρόπο, αλλά και να δημιουργήσει μια συναρπαστική μυθιστορηματική πλοκή μέσα από τη βιογραφική αφήγηση της συνεργασίας και της φιλίας των δύο σπουδαίων επιστημόνων.

Κατάσταση: ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 432
Θέματα: Οικονομικά , Συμπεριφορική χρηματοοικονομική
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα
Κοινό: Εκπαίδευση ενηλίκων, Μαθητές, Επαγγελματική και Ακαδημαϊκή, Γενικά/εμπόριο, Φοιτητές