Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΩΝΚωδικός: 978-618-01-2724-9Έτος έκδοσης: 2018Συγγραφέας: Allende, IsabelΕκδοτικός οίκος: ΨΥΧΟΓΙΟΣΜοντέρνα & σύγχρονη μυθιστοριογραφία (μετά περ.1945), Φιλοσοφία : μεταφυσική και οντολογία

ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΩΝ
Tιμή Καταλόγου:17.70
Έκπτωση:65%
Τελική Τιμή:6.20€


Το ΣΠΙΤΙ ΤΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΩΝ ζωντανεύει την ιστορία της οικογένειας Τρουέμπα ? και, μέσα από τα πάθη και τους θριάμβους τριών γενεών, αφηγείται την ιστορία μιας ολόκληρης χώρας, που δεν είναι άλλη από τη Χιλή.
Ο πατριάρχης Εστέμπαν είναι ένας απρόβλεπτος και φιλόδοξος άντρας που το πάθος του για εξουσία συναγωνίζεται μόνο το πάθος του για την ντελικάτη σύζυγό του, την Κλάρα, μια γυναίκα που έχει την ικανότητα να επικοινωνεί με τον κόσμο των πνευμάτων. Η κόρη του, η Μπλάνκα, θα αγαπήσει έναν άντρα που δεν εγκρίνει ο ίδιος, προκαλώντας την παράφορη οργή του. Αλλά η μοίρα θα του δώσει το πιο απρόβλεπτο δώρο: τη λατρεμένη του εγγονή, την Άλμπα. Καθώς τα χρόνια περνούν, οι Τρουέμπα παρασύρονται στη δίνη των πολιτικών παθών που σαρώνουν τη χώρα. Και η ?Αλμπα θα βρεθεί αντιμέτωπη με τη βαριά κληρονομιά της οικογένειάς της?
Το αξέχαστο πρώτο μυθιστόρημα της Ιζαμπέλ Αλιέντε, ένα έπος που συνυφαίνει το προσωπικό με το πολιτικό, έγινε παγκόσμιο μπεστ σέλερ, μεταφέρθηκε με τεράστια επιτυχία στον κινηματογράφο και καθιέρωσε τη συγγραφέα του μεμιάς ως μία από τις σημαντικότερες φωνές της εποχής μας.

 

Κατάσταση: ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 608
Τίτλος πρωτότυπου: LA CASA DE LOS ESPIRITUS
Θέματα: Μοντέρνα & σύγχρονη μυθιστοριογραφία (μετά περ.1945), Φιλοσοφία : μεταφυσική και οντολογία
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα