Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑΣΚωδικός: 978-618-01-2309-8Έτος έκδοσης: 2018Συγγραφέας: Cornwell, Bernard, 1944-Εκδοτικός οίκος: ΨΥΧΟΓΙΟΣΙστορικό μυθιστόρημα

ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑΣ
Tιμή Καταλόγου:17.70
Έκπτωση:65%
Τελική Τιμή:6.20€

Ο Έντουαρντ, γιος του βασιλιά Άλφρεντ, και η αδελφή του η Έθελφλεντ βασιλεύουν στο Ουέσεξ, στην Ανατολική Αγγλία και στη Μερκία. Αλλά οι ακούραστοι Βόρειοι, που εποφθαλμιούν τα πλούσια εδάφη τους, εξαπολύουν συνεχώς επιθέσεις λεηλατώντας ό,τι δεν προστατεύεται από τα τείχη των οχυρωμένων πόλεων. 
Ο Έντουαρντ και η Έθελφλεντ διστάζουν να κινηθούν επιθετικά, προτιμούν την άμυνα και τη διαφύλαξη των εδαφών τους. Ο Ούτρεντ του Μπέμπανμπεργκ, από την άλλη πλευρά, έχει άλλα σχέδια. Εξάλλου, πρέπει πλέον να διαλέξει ανάμεσα στον όρκο του και την πίστη του προς την Έθελφλεντ και τη σωτηρία της κόρης του Στίορα, που βρίσκεται παγιδευμένη μαζί με τον άντρα της και την κόρη τους στην επικίνδυνη Ιρλανδία. 
Θα καταφέρει ο μεγάλος πολεμιστής να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των γυναικών της ζωής του; Θα καταφέρει να νικήσει τους εχθρούς του και να βάλει μια τάξη στα εδάφη της Μερκίας και της Νορθουμβρίας; Έστω και με τον δικό του ανορθόδοξο τρόπο;
Το ένατο μέρος της σειράς «Σαξονικά Χρονικά».

Κατάσταση: ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 416
Τίτλος πρωτότυπου: WARRIORS OF THE STORM
Θέματα: Ιστορικό μυθιστόρημα
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα