Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Ρέιβεν ΣίτυΚωδικός: 978-960-19-0232-6Έτος έκδοσης: 2008Συγγραφέας: Χριστοφορίδης, ΧάρηςΕκδοτικός οίκος: Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα (ΔΟΛ)Αστυνομικά & Μυστηρίου, Επιστημονική φαντασία, Μυθοπλασίες: ειδικές μορφές

Ρέιβεν Σίτυ
Tιμή Καταλόγου:18.46
Έκπτωση:19%
Τελική Τιμή:14.90€

(. . .) Η Ρέιβεν Σίτυ, η τελευταία Βαβέλ στον κόσμο του μέλλοντος, είναι μια πόλη όπου η συννεφιά κυριαρχεί στον ουρανό και στην ψυχή των κατοίκων της, οι οποίοι, ηττημένοι από το αδίστακτο σύστημα, είτε βουλιάζουν στην απάθεια είτε στρέφονται στη διαστροφή και το έγκλημα. Αλλά όχι όλοι. Ορισμένοι αντιστέκονται, έστω και κρυμμένοι στην Υπόγεια Πόλη ή στα χαλάσματα της Παλιάς Πόλης. Κάτοικος της Ρέιβεν Σίτυ, και ο Ντέμιαν Κρόου που αγαπά την τζαζ και έχει αδυναμία στο ωραίο φύλο, προσπαθεί να αντιμετωπίσει τις ουλές από το μυστηριώδες παρελθόν του με όπλο του τον κυνισμό και το χιούμορ, και πιστεύει ότι όλοι είναι ικανοί για τα πάντα - άρα, για τα χειρότερα. (. . .) Ένα μυθιστόρημα με διαρκείς ανατροπές, που διαβάζεται με κομμένη την ανάσα.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Κατάσταση: ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 506
Θέματα: Αστυνομικά & Μυστηρίου, Επιστημονική φαντασία, Μυθοπλασίες: ειδικές μορφές
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα