Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

1421 η Κίνα ανακαλύπτει τον κόσμοΚωδικός: 978-960-274-856-5Έτος έκδοσης: 2004Συγγραφέας: Menzies, GavinΕκδοτικός οίκος: ΨΥΧΟΓΙΟΣΚίνα, Ασιατική ιστορία, Ταξιδιωτική λογοτεχνία

1421 η Κίνα ανακαλύπτει τον κόσμο
Tιμή Καταλόγου:11.05
Έκπτωση:38%
Τελική Τιμή:6.90€

Στις 8 Μαρτίου 1421, ο μεγαλύτερος στόλος που συγκεντρώθηκε ποτέ στον κόσμο απέπλευσε από την Κίνα, υπό τις διαταγές των ναυάρχων του αυτοκράτορα Τσου Τι. Αποστολή του ήταν «να φτάσει ως τις εσχατιές της γης για να συλλέξει φόρο υποτέλειας από τους βαρβάρους πέρα από τις θάλασσες». Τα κινέζικα πλοία θα πραγματοποιούσαν τον περίπλου της υδρογείου σ? ένα ταξίδι που θα διαρκούσε πάνω από δύο χρόνια. Ο Γκάβιν Μένζις ακολουθεί την πορεία του κινέζικου στόλου και παρουσιάζει σ? αυτό το συναρπαστικό βιβλίο τα στοιχεία που συγκέντρωσε, εμπλουτίζοντας την ακαταμάχητη αφήγησή του με περιγραφές Κινέζων εξερευνητών και Ευρωπαίων θαλασσοπόρων, καθώς και με κατατοπιστικότατους για την εποχή τους χάρτες. Το 1421 ξαναγράφει την Ιστορία και αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο την αποδεχόμαστε επί αιώνες.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Κατάσταση: ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 627
Τίτλος πρωτότυπου: 1421 the Year China Discovered the World
Θέματα: Κίνα, Ασιατική ιστορία, Ταξιδιωτική λογοτεχνία
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα