Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

999 O τελευταίος φύλακαςΚωδικός: 978-960-04-4153-6Έτος έκδοσης: 2010Συγγραφέας: Martigli, Carlo A.Εκδοτικός οίκος: ΚΕΔΡΟΣΙταλία, Μυθιστορήματα, Μυθοπλασίες: ειδικές μορφές

999 O τελευταίος φύλακας
Tιμή Καταλόγου:20.10
Έκπτωση:10%
Τελική Τιμή:18.00€

Σεπτέμβριος του 2009. Ένας μυστηριώδης φάκελος παραδίδεται στον Γκουίντο ντε Μόλα εκ μέρους του παππού του, που πρόσφατα εγκατέλειψε τα εγκόσμια. Ο φάκελος περιέχει ένα γράμμα και δύο χειρόγραφα - ένα σύγχρονο και ένα της αναγεννησιακής περιόδου.
Ο Ντε Μόλα ανακαλύπτει ότι η οικογένειά του είναι από αιώνες θεματοφύλακας ενός τρομερού μυστικού, που αφορά το φιλόσοφο Τζοβάνι Πίκο της Μιράντολα, τις εσωτεριστικές και ασυνήθιστες Θέσεις του και την προέλευση των τριών μονοθεϊστικών θρησκειών: της χριστιανικής, της εβραϊκής και της ισλαμικής.
Ενός μυστικού που, αν αποκαλυφθεί, μπορεί να θέσει υπό αμφισβήτηση τον κόσμο όπως τον γνωρίζουμε εδώ και δύο χιλιάδες χρόνια.
Μέσα από διαφορετικές εποχές, από τη λαμπερή Ρώμη του δέκατου πέμπτου αιώνα και του Ιννοκέντιου Η` και τη Φλωρεντία του Λορέντσo του Μεγαλοπρεπούς έως τη φασιστική Ιταλία της δεκαετίας του `30 και τέλος στο σήμερα, το 999 ο τελευταίος φύλακας οδηγεί τον αναγνώστη σ` ένα αξέχαστο ταξίδι μέσα στο χρόνο, στο χώρο και στα μυστήρια της ανθρώπινης γνώσης.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Κατάσταση: ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 445
Τίτλος πρωτότυπου: 999 L? ultimo custode
Θέματα: Ιταλία, Μυθιστορήματα, Μυθοπλασίες: ειδικές μορφές
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα