Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Δέκατη τρίτη νύχταΚωδικός: 978-960-04-2489-8Έτος έκδοσης: 2004Συγγραφέας: Gordon, AlanΕκδοτικός οίκος: ΚΕΔΡΟΣΗ.Π.Α., Μυθιστορήματα

Δέκατη τρίτη νύχτα
Tιμή Καταλόγου:12.68
Έκπτωση:30%
Τελική Τιμή:8.90€

Δέκατος τρίτος αιώνας. Αδριατική. Ένας αγγελιοφόρος εμφανίζεται στη Συντεχνία των Γελωτοποιών, μια μυστική αδερφότητα που επηρεάζει τις πολιτικές εξελίξεις, με το εξής μήνυμα για τον παλιάτσο Φέστε: «Ο Ορσίνο είναι νεκρός». Το νέο προκαλεί αναστάτωση. Πριν από χρόνια, ο Φέστε είχε ξεσκεπάσει τα σκοτεινά σχέδια του Μαλβόλιο, πράκτορα του Άραβα Σαλαντίν, να κατακτήσει το δουκάτο του Ορσίνο. Τώρα, απεσταλμένος της Συντεχνίας των Γελωτοποιών, πρέπει να ανακαλύψει την αιτία θανάτου του δούκα: ατύχημα, αυτοκτονία, ή φόνος; Μεταμφιεσμένος σε Γερμανό έμπορο ο Φέστε φτάνει στο δουκάτο. Στους ταραγμένους αυτούς καιρούς είναι δύσκολο να ξεχωρίσεις έναν έμπορο από ένα μισθοφόρο, έναν ταξιδιώτη από έναν κατάσκοπο, την αλήθεια από το δόλο. Οι υποψίες του στρέφονται στον διψασμένο για εκδίκηση Μαλβόλιο, αλλά. . . «Αν η Δωδέκατη Νύχτα είναι για να γλεντοκοπάμε, η Δέκατη Τρίτη είναι για αποκαλύψεις.» Μια πρωτότυπη συνέχεια στη Δωδέκατη Νύχτα του Σαίξπηρ με όλα τα στοιχεία που συνθέτουν ένα υποδειγματικό μεσαιωνικό μυστήριο: μηχανορραφίες, κατασκοπίες, ανίερες πολιτικές συμμαχίες, μυστικές αδερφότητες με επτασφράγιστους κώδικες και το εύρημα ενός γελωτοποιού που κινεί τα νήματα της πλοκής.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Κατάσταση: ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 319
Τίτλος πρωτότυπου: Thirteenth night
Θέματα: Η.Π.Α., Μυθιστορήματα
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα