Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Τα 7 θανάσιμα θαύματαΚωδικός: 978-960-535-463-3Έτος έκδοσης: 2006Συγγραφέας: Reilly, MatthewΕκδοτικός οίκος: Φυτράκης Α.Ε.Αυστραλία, Μυθοπλασίες: ειδικές μορφές

Τα 7 θανάσιμα θαύματα
Tιμή Καταλόγου:24.00
Έκπτωση:21%
Τελική Τιμή:18.90€

Πριν από δύο χιλιάδες χρόνια, ο Μέγας Αλέξανδρος έκρυψε τα εφτά κομμάτια της Χρυσής Κορωνίδας, που κοσμούσε την κορυφή της Μεγάλης Πυραμίδας της Γκίζας, στα Επτά Θαύματα της Αρχαιότητας. Σύμφωνα με το θρύλο, όποιος τα βρει και τα βάλει ξανά στη θέση τους κατά τη διάρκεια ενός σπάνιου ηλιακού φαινομένου που λέγεται «Περιστροφή του Ταρτάρου» εξασφαλίζει χίλια χρόνια απόλυτης εξουσίας. Ο αγώνας για τον εντοπισμό των Κομματιών αρχίζει - ανάμεσα στους διεκδικητές είναι Ηνωμένες Πολιτείες, ένας συνασπισμός ευρωπαϊκών εθνών και μια ομάδα μικρότερων κρατών που έχει αρχηγό τον ήρωα του μυθιστορήματος, τον Αυστραλό Τζακ Γουέστ Τζούνιορ. Οι Ευρωπαίοι, με ηγέτη τον διαβολικό Ιησουίτη Φρανσίσκο ντε Πιέρο, και οι Αμερικανοί, με επικεφαλής το συνταγματάρχη Μάρσαλ Τζιούντα, θέλουν την Κορωνίδα για να κυριαρχήσουν στον κόσμο, ενώ η ομάδα του Τζακ πιστεύει ότι καμιά υπερδύναμη δεν πρέπει να κατέχει ένα τόσο ισχυρό όπλο. Και έτσι ξεκινά το μεγαλύτερο κυνήγι θησαυρού στην ιστορία, που διαδραματίζεται με ιλιγγιώδη ρυθμό σε ολόκληρο σχεδόν τον κόσμο. Ένα απολαυστικό μυθιστόρημα καταιγιστικής δράσης και καλά φυλαγμένων πανάρχαιων μυστικών, που θα καθηλώσει τους αναγνώστες με την ευφάνταστη πλοκή του.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Κατάσταση: ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 559
Τίτλος πρωτότυπου: 7 Deadly Wonders
Θέματα: Αυστραλία, Μυθοπλασίες: ειδικές μορφές
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα