Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Τον άντρα σου κεράτωνε και μάγια μην του κάνειςΚωδικός: 978-960-14-0575-9Έτος έκδοσης: 2002Συγγραφέας: Δημουλίδου, Χρυσηίδα - ΧρύσαΕκδοτικός οίκος: ΕΚΔΟΤΙΚΟΣ ΟΙΚΟΣ Α. Α. ΛΙΒΑΝΗΜυθοπλασίες: ειδικές μορφές

Τον άντρα σου κεράτωνε και μάγια μην του κάνεις
Tιμή Καταλόγου:13.75
Έκπτωση:13%
Τελική Τιμή:11.90€

Όταν η Φωφώ παντρεύτηκε τον Μηνά, πίστεψε ότι ο γάμος της ήταν η πιο όμορφη στιγμή της ζωής της. Τώρα, δεκαοχτώ χρόνια ύστερα από εκείνη τη μέρα, η πιο όμορφη στιγμή της είναι όταν αυτός λείπει από το σπίτι. . . Τότε ήταν ένα εικοσάχρονο ολόδροσο λουλούδι με πενήντα πέντε πόντους μέση και στητά στήθη. Τώρα θυμίζει μικρή φάλαινα και η μέση της έχει φτάσει στους εκατόν δεκαπέντε πόντους. Ο άντρας της την κερατώνει σε κάθε ευκαιρία, αδιαφορεί γι? αυτήν, το σεξ είναι ανύπαρκτο στη ζωή της και τα παιδιά της δεν τη σέβονται. Η Φωφώ βυθίζεται όλο και πιο πολύ σε μια καθημερινότητα δυστυχίας, ώσπου ένα μικροατύχημα γίνεται η αιτία να ανατραπούν τα πάντα. Μια έκπληξη τους περιμένει όλους. (. . .)


[Απόσπασμα από κείμενο παρουσίασης εκδότη ή έκδοσης]

Κατάσταση: ΚΑΛΗ
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 267
Θέματα: Μυθοπλασίες: ειδικές μορφές
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα