Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Η τέχνη της πέπλωσηςΚωδικός: 978-960-6616-30-3Έτος έκδοσης: 2006Συγγραφέας: Aerine, TantzΕκδοτικός οίκος: MindPowerΚαναδάς, Μυθιστορήματα, Φαντασία

Η τέχνη της πέπλωσης
Tιμή Καταλόγου:27.39
Έκπτωση:65%
Τελική Τιμή:9.60€

Όταν το Δώρο της μαγείας της Θέμυα Ντάρυαν εκδηλώνεται ανοιχτά, οικογενειακές συνθήκες την αναγκάζουν να το δει σαν κατάρα αντί για ευλογία. Εκείνη και ο χήρος πατέρας της ζητούν από τον Μάγο θείο της να αιτηθεί στο Συμβούλιο των Πέντε της Επικράτειας για να της το αναιρέσουν. Παρ` όλα αυτά, όταν ο θείος της την πάει εκεί, όχι μόνο εκείνη δεν παίρνει αυτό που ζήτησε, αλλά συνειδητοποιεί ότι έχει παραπάνω από ένα χάρισμα.
Με την καλλιέργεια του Χαρίσματος της Απέπλωτης Αντίληψης που της έχει δοθεί, η Θέμυα βρίσκεται μοιραία στην μέση ενός απλωμένου ιστού εξαπάτησης, προδοσίας και εγκλήματος. Οι ένοχοι είναι ακόμα εν ζωή, ακόμα σε εξουσία και διατεθειμένοι να κάνουν οτιδήποτε από πόλεμο έως γενοκτονία για να σταματήσουν την αλήθεια από το να αποκαλυφθεί.

Κατάσταση: ΚΑΛΗ
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 793
Τίτλος πρωτότυπου: The Art of Veiling
Θέματα: Καναδάς, Μυθιστορήματα, Φαντασία
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα