Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Οδηγός βοτανοθεραπείας για 120 παθήσειςΚωδικός: 978-960-364-114-8Έτος έκδοσης: 2003Συγγραφέας: Hoffmann, DavidΕκδοτικός οίκος: ΔΙΟΠΤΡΑΣυμπληρωματικές θεραπείες, θεραπεία και υγεία

Οδηγός βοτανοθεραπείας για 120 παθήσεις
Tιμή Καταλόγου:20.30
Έκπτωση:65%
Τελική Τιμή:7.10€

Ο νέος Οδηγός Βοτανοθεραπείας εξετάζει 226 βότανα και περισσότερες από 120 παθήσεις. Η ολιστική προσέγγιση της ασθένειας, στην οποία βασίζεται, θεωρεί τον άνθρωπο ως ένα ενιαίο όλον, αποτελούμενο από Σώμα, Ψυχή και Πνεύμα. Για κάθε πρόβλημα υγείας λαμβάνονται υπόψη τα σωματικά, συναισθηματικά και νοητικά αίτια που το προκαλούν, και τα βότανα που συστήνονται, σκοπό έχουν να εξουδετερώσουν αμεσότερα, δραστικότερα και μονιμότερα όλες τις πλευρές της πάθησης. Στον Οδηγό Βοτανοθεραπείας, εκτός από τα βότανα και τις λεπτομερείς οδηγίες χρήσης τους, θα βρείτε επίσης οδηγίες για την παρασκευή λοσιόν, αλοιφών και βαμμάτων και όποιες άλλες πληροφορίες χρειάζεστε, για να αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά τα προβλήματα υγείας που απασχολούν εσάς ή τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Κατάσταση: ΚΑΛΗ
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 462
Τίτλος πρωτότυπου: The new holistic herbal
Θέματα: Συμπληρωματικές θεραπείες, θεραπεία και υγεία
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα