Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Ο Δον Χουάν και η τέχνη της σεξουαλικής ενέργειαςΚωδικός: 100307Έτος έκδοσης: 2003Συγγραφέας: Tunneshende, MerilynΕκδοτικός οίκος: ΈΣΟΠΤΡΟΝΟ εαυτός, το εγώ, ταυτότητα, προσωπικότητα, Σεξουαλική συμπεριφορά, Σαμανισμό, τον παγανισμό και Δρυιδισμό

Ο Δον Χουάν και η τέχνη της σεξουαλικής ενέργειας
Tιμή Καταλόγου:15.30
Έκπτωση:29%
Τελική Τιμή:10.90€

Μέχρι σήμερα, οι αναγνώστες των βιβλίων του Κάρλος Καστανέντα απορούσαν για το γεγονός ότι στο σύνολο του έργου του - μέχρι το θάνατό του, το 1998 - απουσίαζαν ολοκληρωτικά οποιεσδήποτε ασκήσεις ή πρακτικές, σχετικές με τον έλεγχο και τη μετουσίωση της σεξουαλικής ενέργειας. Τώρα, η Merilyn Tunneshende, που είχε την τύχη να μυηθεί στην παράδοση των Τολτέκων από τον θρυλικό δον Χουάν Μάτους, τον περίφημο δον Χενάρο και τη δόνια Σελεστίνα, μας παρουσιάζει στο μοναδικό αυτό βιβλίο τη μυστική διδασκαλία του Φιδιού του Ουράνιου Τόξου. Αποκαλύπτοντας τη δύναμη που κρύβει η σεξουαλική ενέργεια και τον ιδιαίτερο τρόπο που λειτουργεί στον άντρα και τη γυναίκα, παραθέτει 22 ασκήσεις - κλειδιά για την πλήρη πνευματική της μετουσίωση.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Κατάσταση: ΜΕΤΡΙΑ
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 308
Τίτλος πρωτότυπου: Don Juan and the art of sexual energy
Θέματα: Ο εαυτός , το εγώ , ταυτότητα , προσωπικότητα, Σεξουαλική συμπεριφορά, Σαμανισμό, τον παγανισμό και Δρυιδισμό
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα