Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Οι τελευταίοι εξόριστοι της ΚωνσταντινούποληςΚωδικός: 978-960-7922-30-4Έτος έκδοσης: 2004Συγγραφέας: Akar, Ridvan & Demir, HulyaΕκδοτικός οίκος: Εκδόσεις ΤσουκάτουΕλλάδα, Βυζαντινή Αυτοκρατορία, Ευρωπαϊκή ιστορία, Διεθνείς σχέσεις

Οι τελευταίοι εξόριστοι της Κωνσταντινούπολης
Tιμή Καταλόγου:19.08
Έκπτωση:22%
Τελική Τιμή:14.90€

Πέρασαν από τότε δέκα χρόνια. Εννοώ, ότι πέρασαν ακριβώς δέκα χρόνια από τότε που το βιβλίο αυτό εκδόθηκε στην Τουρκία. Πριν δέκα χρόνια ούτε οι δύο λαοί είχαν έρθει κοντά εξαιτίας των σεισμών, ούτε οι διπλωμάτες είχαν αποφασίσει να αναπτύξουν «καλές σχέσεις», ούτε η διαδικασία της Ευρωπαϊκής Ένωσης είχε τον προσδιορισμό του κοινού συμφέροντος. Γράφοντας αυτό το βιβλίο ένα από τα πράγματα που μας συγκίνησε πιο πολύ ήταν ότι κάποτε θα το διάβαζαν αυτοί που «έφυγαν», αυτοί που εκπατρίσθηκαν στην Ελλάδα. Γράφοντάς το σκεφτήκαμε, ως Τούρκοι διανοούμενοι, ότι έτσι θα αποτείαμε φόρο ευγνωμοσύνης σε αυτούς που έφυγαν. Τώρα, αυτό το βιβλίο ανταμώνει με τον πραγματικό του αποδέκτη, τον Έλληνα αναγνώστη.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Κατάσταση: ΚΑΛΗ
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 239
Θέματα: Ελλάδα, Βυζαντινή Αυτοκρατορία, Ευρωπαϊκή ιστορία, Διεθνείς σχέσεις
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα