Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

ΛάνκμαρΚωδικός: 978-960-421-039-8Έτος έκδοσης: 2004Συγγραφέας: Leiber, FritzΕκδοτικός οίκος: ΑΡΧΕΤΥΠΟΗνωμένο Βασίλειο, Μεγάλη Βρετανία, Φαντασία, Μυθοπλασίες: ειδικές μορφές

Λάνκμαρ
Tιμή Καταλόγου:20.10
Έκπτωση:21%
Τελική Τιμή:15.90€

Ένα σκληρό και ανεξιχνίαστο παιχνίδι του πεπρωμένου φέρνει κοντά τον Φαφρντ και τον Γκρίζο Γάτο: το μοιραίο συναπάντημα των δυο μέγιστων τυχοδιωκτών του Φανταστικού στην περιοχή του θρυλικού Λάνκμαρ και η τραγική κατάληξη της πρώτης κοινής τους επιχείρησης, θα σφραγίσουν για πάντα το μέλλον τους. Στο εξής, οι δυο φίλοι είναι προορισμένοι να μείνουν μαζί, ενωμένοι σε μια διαρκή μάχη για την επιβίωση, την περιπέτεια, τον έρωτα και την αποκάλυψη των αιώνιων μυστικών. Υπεράνθρωποι άθλοι, ιστορίες σαν παμπάλαια παραμύθια που δεν έχουμε ακούσει ποτέ, ακατονόμαστα μυστήρια, ξίφη και μαγεία, νεκροί έρωτες και γήινες απολαύσεις, θα συνδαυλίσουν τη φαντασία του αναγνώστη μέσα από τις σελίδες του γοητευτικού αυτού βιβλίου. Μια σειρά από συναρπαστικές περιπέτειες με επική πνοή, βιαιότητα, χιούμορ, λυρισμό και αγωνία, που παρακολουθούν την πορεία των δυο ηρώων μέσα από τις διαδοχικές τους εμπειρίες σε έναν κόσμο όπου οι πιο απόκοσμοι τρόμοι παραμονεύουν σε κάθε δρόμο.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Κατάσταση: ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΟ
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 448
Τίτλος πρωτότυπου: Ill met in Lankmar
Θέματα: Ηνωμένο Βασίλειο, Μεγάλη Βρετανία, Φαντασία, Μυθοπλασίες: ειδικές μορφές
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα