Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Τα μυστήρια του sexΚωδικός: 978-960-7928-88-7Έτος έκδοσης: 2002Συγγραφέας: ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΟΕκδοτικός οίκος: ΑΡΧΕΤΥΠΟΣεξουαλική συμπεριφορά

Τα μυστήρια του sex
Tιμή Καταλόγου:13.50
Έκπτωση:64%
Τελική Τιμή:4.90€

Λέγεται ότι το μεγαλύτερο μυστήριο είναι αυτό που είναι πιο κοντά μας. Αν στη ρήση αυτή υπάρχει κάποια αλήθεια, τότε αναμφίβολα βρίσκει την πρακτική της εφαρμογή στο θέμα του σεξ. Μια προσεκτική ματιά αποκαλύπτει το μεγάλο χώρο που καταλαμβάνει στην καθημερινή μας ζωή: κρυφές και φανερές σκέψεις που σχετίζονται μαζί του, ανομολόγητες μνήμες κι επιθυμίες που ξεκλειδώνονται από κάποια άγνωστη γωνιά του σώματός μας, κοινωνικές αξίες, στερεότυπα και ταμπού. Για τον καθένα και την καθεμιά από εμάς το σεξ είναι ένας καθρέφτης που, με κάποιο τρόπο, αντανακλά την προσωπική μας ιστορία πάνω στη Γη. Οι εσωτερικές παραδόσεις μιλούν για την κοσμική ενέργεια του έρωτα, που άλλοτε την ταυτίζουν με το σεξ κι άλλοτε όχι. Η ψυχολογία και, γενικότερα, οι κοινωνικές επιστήμες το θεωρούν ως τον καθοριστικό παράγοντα για τη διαμόρφωση του ανθρώπινου ψυχισμού. Η σύγχρονη τέχνη το χρησιμοποιεί για να εκδηλώσει την αντίδρασή της στο κατεστημένο και να σοκάρει. Οι εκδόσεις Αρχέτυπο δημιούργησαν ένα μοναδικό στην Ελλάδα συλλογικό έργο, με σκοπό να διερευνήσουν μαζί με τους αναγνώστες τις άγνωστες πλευρές του. Οι Γ. Σπυρόπουλος, Δ.Ε. Α. Μαλασπίνας, Δ. Ευαγγελόπουλος, Μ. Κόμη, Χ. Μήνη, Δ. Ουλής, Δ. Μπεκριδάκης, Ε. Δημοπούλου, Γ. Κολοκοτρώνης, Ε.Α. Κωστάκη, π. Α. Μέσκος, Σ. Λειβαδοπούλου και Δ. Στ. Αναγνωστόπουλος μελετούν, αναλύουν, εμβαθύνουν και παρουσιάζουν ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια μέσα το χρόνο.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Κατάσταση: ΚΑΛΗ
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 288
Θέματα: Σεξουαλική συμπεριφορά
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα