Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Μυστήριο σε επτά πράξειςΚωδικός: 978-960-04-4067-6Έτος έκδοσης: 2010Συγγραφέας: Perlman, ElliotΕκδοτικός οίκος: ΚΕΔΡΟΣΑυστραλία, Μυθοπλασίες: ειδικές μορφές

Μυστήριο σε επτά πράξεις
Tιμή Καταλόγου:35.30
Έκπτωση:15%
Τελική Τιμή:29.90€

Ένας αινιγματικός άνεργος δάσκαλος, λάτρης της ποίησης και των ανθρώπινων εμμονών. Μια γυναίκα που όσο προσπαθεί να κόψει τους γόρδιους δεσμούς με το παρελθόν της τόσο πιο μόνη και μπερδεμένη νιώθει. Μια ερωτευμένη πόρνη που ρισκάρει τα πάντα σε μια πράξη προδοσίας ή βαθιάς αφοσίωσης. Ένας κυνικός χρηματιστής και ο πιστός συνεργάτης του, θύτες και θύματα σ` ένα ριψοκίνδυνο κόλπο. Ένα εννιάχρονο αγόρι, απελπισμένο άλλοθι ενός αταίριαστου γάμου. Το ανέμελο γέλιο μιας γυναίκας που στοιχειώνει τη ζωή του πρώην συντρόφου της. Μια ανεξήγητη απαγωγή. Μια πολύκροτη δίκη. Το διφορούμενο των λέξεων και των πράξεων. Ένας χαρισματικός ψυχαναλυτής που κινεί τα νήματα και τα νοήματα μιας μπερδεμένης ιστορίας. Γιατί στο όνομα της αγάπης μπορείς να κάνεις ανομολόγητα πράγματα. . .


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Κατάσταση: ΚΑΛΗ
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 782
Τίτλος πρωτότυπου: Seven Types of Ambiguity
Θέματα: Αυστραλία, Μυθοπλασίες: ειδικές μορφές
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα