Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Κωνσταντίνου Πόλις

Κωνσταντίνου Πόλις

Κωνσταντίνου Πόλις

Κωδικός Λαβυρίνθου: 99953Κωδικός-ISBN: 978-960-16-6934-2Έτος έκδοσης: 2018Συγγραφέας: ΤΖΕΪΜΣ ΝΤ. ΣΙΠΜΑΝΕκδοτικός οίκος: Εκδόσεις ΠατάκηΛέξεις κλειδιά: Μυθιστορήματα, Bυζαντινή Αυτοκρατορία, Κωνσταντίνος Παλαιολόγος, Κωνσταντινούπολη Κατάσταση: ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο Σελίδες: 456 Θέματα: Μυθιστορήματα, Bυζαντινή Αυτοκρατορία, Κωνσταντίνος Παλαιολόγος, Κωνσταντινούπολη Γλώσσες: Ελληνική, Νέα Κοινό: Γενικά/εμπόριο
Tιμή Καταλόγου: 18.80€Έκπτωση:10%Τελική Τιμή:16.92€
Αμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

Για πάνω από χίλια χρόνια η Κωνσταντινούπολη υπήρξε το διαμάντι της Bυζαντινής Αυτοκρατορίας. Αγνοώντας τους συμβούλους του πατέρα του, ο Μωάμεθ ορκίζεται να είναι αυτός που θα αποσπάσει την Κωνσταντινούπολη από τους χριστιανούς.
Είναι αποφασισμένος να πάρει την πόλη από τον εξασθενημένο μεν, αγαπητό δε αυτοκράτορα Κωνσταντίνο Παλαιολόγο ? ακόμα και αν στην πορεία κινδυνεύσει να χάσει τον θρόνο και τη ζωή του.
Το Κωνσταντίνου Πόλις, αφηγούμενο μια επική ιστορία, μια μεγάλη περιπέτεια, μια αδυσώπητη σύγκρουση, χαρτογραφεί το μέλλον δύο πολιτισμών που σφραγίζεται από μια σειρά συγκλονιστικών χαρακτήρων, με προεξάρχοντες έναν ηγέτη που προσπαθεί απεγνωσμένα να σώσει τον λαό του από την καταστροφή και έναν άλλον αποφασισμένο να οδηγήσει το έθνος του στη δόξα.