Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Η καθαρότητα του αίματος

Η καθαρότητα του αίματος

Η καθαρότητα του αίματος

Κωδικός Λαβυρίνθου: 99892Κωδικός-ISBN: 978-960-16-1697-1Έτος έκδοσης: 2005Εκδοτικός οίκος: Εκδόσεις ΠατάκηΛέξεις κλειδιά: Ισπανία, Ιστορική περιπέτεια, Μυθοπλασίες: ειδικές μορφές Κατάσταση: ΚΑΛΗ
Tιμή Καταλόγου: 12.56€Έκπτωση:37%Τελική Τιμή:7.90€
Αμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

Ο λοχαγός Διέγο Αλατρίστε ενεπλάκη, για χάρη του φίλου του, του δον Φρανθίσκο δε Κεδέβο, σε μια επικίνδυνη περιπέτεια. Μια γυναίκα βρέθηκε στραγγαλισμένη, μ` ένα πουγκί ανάμεσα στα δάχτυλα, που περιείχε πενήντα σκούδα κι ένα ανυπόγραφο σημείωμα με τις λέξεις: `Για λειτουργίες για την ψυχή της`. Το αίνιγμα περιπλέκεται με τα μυστηριώδη γεγονότα που συμβαίνουν πίσω από τους τοίχους ενός μοναστηριού. Ο Αλατρίστε συμφωνεί να ελευθερώσει από κει μια νεαρή δόκιμη. Στην ταραγμένη και γοητευτική ζωή της Μαδρίτης του Φίλιππου του Δ΄, ανάμεσα σε συμπλοκές σε ταβέρνες, σε χαρτοπαιχτικές λέσχες, σε μηχανορραφίες και μαχαιρώματα, η περιπέτεια αυτή θα θέσει σε κίνδυνο τη ζωή των φίλων του λοχαγού και θα κάνει να αναδυθούν από το παρελθόν τα φαντάσματα παλιών εχθρών.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]