Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Λίγο ακόμα και θ' αγιάσουμε

Λίγο ακόμα και θ αγιάσουμε

Λίγο ακόμα και θ' αγιάσουμε

Κωδικός: 978-960-542-677-4Έτος έκδοσης: 2002Συγγραφέας: Βελετά - Βασιλειάδου, Μαρία, 1949-2005Εκδοτικός οίκος: ΜΙΝΩΑΣΛέξεις κλειδιά: Μυθοπλασίες: ειδικές μορφές Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο Σελίδες: 238 Θέματα: Μυθοπλασίες: ειδικές μορφές Γλώσσες: Ελληνική, Νέα
Τελική Τιμή:3.05€

Εντάξει! Αυτό είναι γνωστό. Μετά από το πρώτο σοκ, που σου δίνει κατακέφαλα ο χωρισμός, σχεδόν αμέσως παθαίνεις το σύνδρομο της φρεσκοχωρισμένης: αλλαγή λουκ, ανασφάλειες καβάλα σε μια ζυγαριά, μίσος για όλα τα αρσενικά κ.λ.π. Κάπως έτσι ένιωσε η Μαρίνα, μέχρι που ανακάλυψε ότι από την ημέρα που έφυγε ο ένας, ο μοναδικός άντρας της ζωής της - όπως νόμιζε ως τότε - της προέκυψε ένας δεύτερος εαυτός, που της έφερε τα πάνω-κάτω. Ο προηγούμενος εαυτός της την προόριζε για τον παράδεισο, ενώ ο καινούργιος την οδηγούσε κατευθείαν στην υπέροχη κόλαση! Και ήταν παράδεισος και κόλαση μαζί, εκείνο το βράδυ που βρέθηκε - εντελώς αναπάντεχα - στο σπίτι, παρέα, εκτός από τον παπαγάλο της, με τρεις άντρες που την διεκδικούσαν, τύφλα στο μεθύσι, μέχρι τελικής πτώσεως! Και το χειρότερο, ή καλύτερο: ο ένας απ` αυτούς ήταν ο πρώην σύζυγος! Ένα ξεκαρδιστικό βιβλίο για γυναίκες που δεν τολμούν να παραδεχτούν ότι όταν λένε «όχι», εννοούν «ναι». Για γυναίκες που μετά από ένα χωρισμό, λένε στον επόμενο άντρα: «Ή όλα ή τίποτα!» Για όλες εκείνες που όσο μισούν, άλλο τόσο λατρεύουν τα απανταχού αρσενικά!


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]