Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

¶ρρητοι λόγοι : Το Μυστήριον του Απολλωνίου Φωτός

¶ρρητοι λόγοι : Το Μυστήριον του Απολλωνίου Φωτός

¶ρρητοι λόγοι : Το Μυστήριον του Απολλωνίου Φωτός

Κωδικός Λαβυρίνθου: 99310Κωδικός-ISBN: 978-960-316-532-3Έτος έκδοσης: 2011Συγγραφέας: ΑΛΤΑΝΗΕκδοτικός οίκος: Γεωργιάδης - Βιβλιοθήκη των ΕλλήνωνΛέξεις κλειδιά: Παραψυχολογικά μελέτες Κατάσταση: ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο Σελίδες: 320 Θέματα: Παραψυχολογικά μελέτες Γλώσσες: Ελληνική, Νέα
Tιμή Καταλόγου: 30.00€Έκπτωση:30%Τελική Τιμή:21.00€
Αμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

Εις το έβδομον βιβλίον της σειράς "ΑΡΡΗΤΟΙ ΛΟΓΟΙ - Το Μυστήριον του Απολλωνίου Φωτός" αναζητείται η εξήγησις των πράξεων των θεών των Ελλήνων. Παράλογα μυθικά επεισόδεια, φόνοι, μοιχείαι, καταπόσεις και απάται δημιουργούν σοβαράς αντιδράσεις, ως προς το ήθος των δυνάμεων και των ενεργειών των θείων όντων.

Η αποκατάστασις των ανθρωπομορφικών πράξεων των θεών πραγματοποιείται από τον Δία, την Λητώ, την ¶ρτεμην και τον Απόλλωνα. Η διαδοχή των επεισοδίων σκοπόν έχει να φωτισθούν τα εσωτερικά αίτια, τα οποία δια της προβολής διέπουν, όχι τα αθάνατα όντα του θείου νοητού διακόσμου, αλλά τον ανθρώπινον ψυχισμό.

Μετά τας διαδοχικάς μυστηριακάς τελετάς των αποκρύφων επεισοδίων της Μυθολογίας εμφανίζεται εις την ψυχήν ο Φοίβος Απόλλων. Χορηγός της ψυχονοητικής υγείας, δια του "γνώθισ`αυτόν", ο Φοίβος φέρει την αυτοθεραπείαν εις τους θνητούς ανθρώπους.