Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Ο μαθητής μου ο Αλέξανδρος

Ο μαθητής μου ο Αλέξανδρος

Ο μαθητής μου ο Αλέξανδρος

Κωδικός Λαβυρίνθου: 99171Κωδικός-ISBN: 978-960-566-911-9Έτος έκδοσης: 2014Συγγραφέας: Lyon, AnnabelΕκδοτικός οίκος: ΜΕΤΑΙΧΜΙΟΛέξεις κλειδιά: Ιστορικό μυθιστόρημα Κατάσταση: ΚΑΛΗ Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο Σελίδες: 376 Θέματα: Ιστορικό μυθιστόρημα Γλώσσες: Ελληνική, Νέα
Τελική Τιμή:9.00€
Αμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

ΤΟ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ ΤΗΣ ΣΧΕΣΗΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ - ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

342 π.Χ.: Ο Αριστοτέλης αρχικά δεν δείχνει την αναμενόμενη προθυμία να παραμερίσει τις προσωπικές του φιλοδοξίες για να αναλάβει ως μαθητή του τον Αλέξανδρο, τον αντάρτη γιο του παιδικού του φίλου, του βασιλιά Φίλιππου. Σύντομα, όμως, ο φιλόσοφος συνειδητοποιεί ότι είναι αληθινή πρόκληση το να διδάσκει αυτόν τον γοητευτικό, απρόβλεπτο νεαρό ?διάδοχο του θρόνου της Μακεδονίας, ο οποίος από μικρός ρίχτηκε στο πεδίο των μαχών? εν μέσω των καταχθόνιων δολοπλοκιών της αυλής του Φίλιππου.
Η συναρπαστική ιστορία της φιλίας δύο κορυφαίων προσωπικοτήτων, του καινοτόμου φιλοσόφου και του ανίκητου στρατηλάτη, των οποίων οι απόψεις για τον κόσμο εξακολουθούν να επηρεάζουν τον τρόπο σκέψης μας έως σήμερα.