Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Ο συμφωνικός Θεοδωράκης

Ο συμφωνικός Θεοδωράκης

Ο συμφωνικός Θεοδωράκης

Κωδικός Λαβυρίνθου: 99130Κωδικός-ISBN: 978-960-16-2322-1Έτος έκδοσης: 2008Συγγραφέας: Θεοδωράκης, ΜίκηςΕκδοτικός οίκος: Εκδόσεις ΠατάκηΛέξεις κλειδιά: Ελλάδα, Μεμονωμένοι συνθέτες & μουσικοί, συγκεκριμένες ορχήστρες & συγκροτήματα Κατάσταση: ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο Σελίδες: 428 Θέματα: Ελλάδα, Μεμονωμένοι συνθέτες & μουσικοί, συγκεκριμένες ορχήστρες & συγκροτήματα Γλώσσες: Ελληνική, Νέα
Τελική Τιμή:12.00€
Αμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

Ο όρος «έντεχνο λαϊκό τραγούδι» φέρει τη σφραγίδα και την υπογραφή του Μίκη Θεοδωράκη. (. . .) Το έντεχνο λαϊκό τραγούδι, αντίθετα με το λαϊκό, θα μιλήσει καθαρά και θα περάσει και στον δρόμο και στο γήπεδο και στο συλλαλητήριο και στην πορεία. Θα είναι ένα μαζικό τραγούδι. Που θα αγκαλιάζει όλες τις στιγμές και όλα τα προβλήματα της δεκαετίας του `60. Την ανεργία. Τη μιζέρια. Το αυθαίρετο. Το εκτός σχεδίου. Το όνειρο ενός καινούριου κόσμου. Τη συντροφικότητα. Τον αγώνα για τη δημοκρατία. Και φυσικά τον έρωτα. Και τη γειτονιά. Και τις απλές χαρές της ζωής. (Λευτέρης Παπαδόπουλος)


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]