Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Επιστροφή στο Χάουαρντς Εντ

Επιστροφή στο Χάουαρντς Εντ

Επιστροφή στο Χάουαρντς Εντ

Κωδικός: 978-960-03-0970-6Έτος έκδοσης: 1992Συγγραφέας: Forster, E. M., 1879-1970Εκδοτικός οίκος: Λιβάνης - Το ΚλειδίΛέξεις κλειδιά: Ηνωμένο Βασίλειο, Μεγάλη Βρετανία, Ταινίες, σινεμά, Μυθοπλασίες: ειδικές μορφές Κατάσταση: ΜΕΤΡΙΑ Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο Σελίδες: 429 Τίτλος πρωτότυπου: Howards End Θέματα: Ηνωμένο Βασίλειο, Μεγάλη Βρετανία, Ταινίες, σινεμά, Μυθοπλασίες: ειδικές μορφές Γλώσσες: Ελληνική, Νέα
Tιμή Καταλόγου: 9.33€Έκπτωση:15%Τελική Τιμή:7.90€

Κανένας δε θα μπορούσε ποτέ να προβλέψει τα καταστροφικά αποτελέσματα από την πρώτη επίσκεψη της Έλεν Σλέγκελ στο Χάουαρντς Εντ.
Ερωτεύεται τον καινούριο κόσμο της οικογένειας Ουίλκοξ, που δεν ενδιαφέρεται καθόλου για λογοτεχνία ή τέχνες, και σε μια στιγμή επιπολαιότητας αρραβωνιάζεται τον Πολ Ουίλκοξ. Ολόκληροι κόσμοι -η καλλιέργεια των Σλέγκελ και το εμπόριο των Ουίλκοξ, ο φιλελευθερισμός και ο ιμπεριαλισμός, πράσινοι αγροί και αυτοκίνητα, συζήτηση και δράση- βρίσκονται αντιμέτωποι και συγκρούονται σε αυτό το πλούσιο από νόημα μυθιστόρημα του Ε. Μ. Φόρστερ. Με φόντο την ανώτερη τάξη της εδουαρδιανής Αγγλίας, αναλύει ζωές που μας φαίνονται γνώριμες στην τραγική τους ανικανότητα να "συνδυάσουν... το πεζό με το πάθος".
Το βιβλίο μεταφέρθηκε με επιτυχία στον κινηματογράφο από τον Τζέιμς Άιβορυ.