Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Ο αλχημιστής - εικονογραφημένη βιβλιοδετημένη έκδοση

Ο αλχημιστής - εικονογραφημένη βιβλιοδετημένη έκδοση

Ο αλχημιστής - εικονογραφημένη βιβλιοδετημένη έκδοση

Κωδικός Λαβυρίνθου: 98741Κωδικός-ISBN: 978-960-236-677-6Έτος έκδοσης: 1996Συγγραφέας: Coelho, PauloΕκδοτικός οίκος: ΕΚΔΟΤΙΚΟΣ ΟΙΚΟΣ Α. Α. ΛΙΒΑΝΗΛέξεις κλειδιά: Βραζιλία, Μυθοπλασίες: ειδικές μορφές Κατάσταση: ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ Είδος βιβλίου: Σκληρόδετο Σελίδες: 217 Τίτλος πρωτότυπου: O alquimista Θέματα: Βραζιλία, Μυθοπλασίες: ειδικές μορφές Γλώσσες: Ελληνική, Νέα
Tιμή Καταλόγου: 24.47€Έκπτωση:39%Τελική Τιμή:15.00€
Αμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

Ανακάλυψα τον Moebius στις αρχές της δεκαετίας του `70. Τα πουλιά του, οι ορίζοντές του κοι οι λαβύρινθοί του εμπλούτισαν τη φαντασία μου και μου επέτρεψαν ν` αποκτήσω μια πιο καθαρή και πιο βαθιά εικόνα για τον εαυτό μου. `Ολα αυτά τα χρόνια, προσπάθησα μέσω των βιβλίων μου ν` αφυπνίσω και να κάνω τους αναγνώστες μου να ενδιαφερθούν για τη μαγεία της καθημερινότητας.
Κατά κάποιο τρόπο, η δουλειά μου αντανακλά ό,τι δίδαξαν οι μεγάλοι που άνοιξαν τις πόρτες του φανταστικού. Ανάμεσά τους ο Moebius κατέχει μια πολύ σημαντική θέση.
Για όλους αυτούς τους λόγους, αισθάνομαι μεγάλη χαρά όταν κοιτάζω τούτες τις όμορφες εικόνες του Αλχημιστή. Αισθάνομαι ότι μοιραζόμαστε την ευχαρίστηση να βυθιζόμαστε στην Ψυχή του Κόσμου. Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι τα όνειρα μπορούν ν` αλλάξουν τον κόσμο· γι` αυτούς, οι δρόμοι της μαγείας και της πραγματικότητας δε σταματούν να διασταυρώνονται.
Π.Κ.