Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Καβάφης

Καβάφης

Καβάφης

Κωδικός Λαβυρίνθου: 98734Κωδικός-ISBN: 978-960-236-751-3Έτος έκδοσης: 1997Συγγραφέας: Σμαραγδής, Γιάννης, 1946-Εκδοτικός οίκος: ΕΚΔΟΤΙΚΟΣ ΟΙΚΟΣ Α. Α. ΛΙΒΑΝΗΛέξεις κλειδιά: Κινηματογραφικά σενάρια Κατάσταση: ΚΑΛΗ Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο Σελίδες: 171 Παράλληλος τίτλος: Cavafy Θέματα: Κινηματογραφικά σενάρια Γλώσσες: Ελληνική, Νέα, Αγγλικά
Tιμή Καταλόγου: 32.61€Έκπτωση:23%Τελική Τιμή:25.00€
Αμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

Το χάρισμα των Μεγάλων Δημιουργών, ανάλογα με το μέσο με το οποίο εκφράζονται, είναι ότι πάντα μας καταλαβαίνουν, ακόμα κι όταν εμείς δεν τους καταλαβαίνουμε. Έτσι γίνεται και με τον Καβάφη, που έχει το χάρισμα να μας καταλαβαίνει μέσα από τα ποιήματά του. Αυτόν τον ανεξίτηλο Έλληνα ο Γιάννης Σμαραγδής θέλησε να τιμήσει με σεβασμό, και όχι να τον ερμηνεύσει. Δεν πρόκειται για μια βιογραφία του ποιητή μέσω της ταινίας, αλλά για μια γεύση στιγμών που είναι αρκετές για να μας κάνουν να αισθανθούμε τη συνέχεια μέσα μας. Οι συνθήκες που δημιούργησε ο Γιάννης Σμαραγδής, ήταν τέτοιες, ώστε ο καθένας μας μπόρεσε να προσφέρει την αγάπη του σ` αυτόν τον μοναδικό ποιητή. Έτσι κι εγώ είχα την ευκαιρία να έλθω ακόμα πιο κοντά στη ζωή, την ψυχή και το άρωμα του Καβάφη.


[Απόσπασμα από κείμενο παρουσίασης εκδότη ή έκδοσης]